misterele giulgiului din torino
Descoperiri

Misterele Giulgiului Din Torino

misterele giulgiului din torino

misterele giulgiului din torinoIn a doua jumatate a anilor 70, oamenii de stiinta au dezvoltat un program de calculator care le-a permis tehnicienilor de la NASA sa citeasca particularitatile solului unor planete indepartate pornind de la fotografii bidimensionale facute de sateliti.

Insa cei care au proiectat acest aparat uimitor aveau sa fie socati cand li s-a cerut sa analizeze fotografie a unui lucru despre care multi dintre ei nici nu auzisera vreodata.

De fapt, ce aveau in fata ochilor era o fotografie bidimensionala a unui vestigiu bidimensional. Spre uimirea tuturor, de undeva a aparut o informatie tridimensionala. Pentru acesti oameni de stiinta realisti era de parca se uitau la ceva de pe alta planeta. Niciunul dintre ei nu mai vazuse vreodata ceva asemanator.

Fotografia unei panze antice i-a pus pe oamenii de stiinta fata in fata cu imposibilul. Unul dintre misterele lumii avea sa fie descoperit. Se descoperea informatie tridimensionala unde nu avea cum sa existe. Dintr-o data, o sfera larga de specialisti s- au aratat interesati profesional fata de ceea ce fusese, pentru cei in cunostinta de cauza, nimic mai mult decat o simpla curiozitate.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *