Misterele Giulgiului Din Torino

Publicat: 9 martie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

misterele giulgiului din torino

misterele giulgiului din torinoIn a doua jumatate a anilor 70, oamenii de stiinta au dezvoltat un program de calculator care le-a permis tehnicienilor de la NASA sa citeasca particularitatile solului unor planete indepartate pornind de la fotografii bidimensionale facute de sateliti.

Insa cei care au proiectat acest aparat uimitor aveau sa fie socati cand li s-a cerut sa analizeze fotografie a unui lucru despre care multi dintre ei nici nu auzisera vreodata.

De fapt, ce aveau in fata ochilor era o fotografie bidimensionala a unui vestigiu bidimensional. Spre uimirea tuturor, de undeva a aparut o informatie tridimensionala. Pentru acesti oameni de stiinta realisti era de parca se uitau la ceva de pe alta planeta. Niciunul dintre ei nu mai vazuse vreodata ceva asemanator.

Fotografia unei panze antice i-a pus pe oamenii de stiinta fata in fata cu imposibilul. Unul dintre misterele lumii avea sa fie descoperit. Se descoperea informatie tridimensionala unde nu avea cum sa existe. Dintr-o data, o sfera larga de specialisti s- au aratat interesati profesional fata de ceea ce fusese, pentru cei in cunostinta de cauza, nimic mai mult decat o simpla curiozitate.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *