Ji-Hae Park canta la vioara sau noaptea neagra a sufletului meu
Descoperiri

Ji-Hae Park canta la vioara sau noaptea neagra a sufletului meu

Articolul de fata ne pune fata in fata cu un mare adevar.

Cantareata la vioara Ji-Hae Park ne ofera o grandioasa lectie de dezvoltare personala, aratandu-ne ca uneori a renaste din propria cenusa reprezinta cea mai autentica modalitate de a o lua inca o data de la capat.

Va lasam in continuare cu aceasta muzica minuntata insostita de o frumoasa lectie de viata care ne vor incanta sufletele.

“(Muzica)
(Aplauze)
Multumesc.
Buna tuturor.
As vrea sa impartasesc cu voi o parte din mine pe care o voi canta.

Poate ca arat plina de succes si fericita acum cand ma aflu in fata voastra, dar candva am suferit de o depresie severa si eram intr-o stare de disperare totala. Vioara, care insemna atat de mult pentru mine, a devenit un mormant pe care mi-l sapam. Chiar daca multi oameni incercau sa ma incurajeze si sa imi ofere sprijinul lor, cuvintele lor erau fara sens pentru mine. Cand eram pe punctul de a renunta la tot, am inceput sa redescopar adevarata putere a muzicii.

(Muzica)

In mijlocul acestei dificultati, muzica a fost cea care mi-a inapoiat sufletul. Confortul pe care muzica mi l-a oferit a fost de nedescris si a fost o adevarata experienta care mi-a deschis ochii si mi-a schimbat total perspectiva asupra vietii, eliberandu-ma de presiunea de a deveni o violonista de succes.

Va simtiti singuri? Sper ca aceasta piesa sa va atinga si sa va vindece inimile, asa cum s-a intamplat in cazul meu.

(Muzica).

(Aplauze).

Multumesc.

In prezent, folosesc muzica pentru a patrunde in sufletele oamenilor si pentru a afla ca acolo nu exista limite. Audienta mea se refera la oricine care este aici pentru a ma asculta, chiar si cei care nu sunt familiarizati cu muzica clasica. Nu numai ca prestez la cele mai prestigioase sali de concert cum ar fi Carnegie Hall si Kennedy Center, dar si la spitale, biserici, inchisori si in medii restrictive cum ar fi pacientii leprosi.

Acum, cu cea din urma piesa, mi-ar placea sa va arat ca muzica clasa poate fi distractiva, emotionanta si ca va poate “zgudui”. Dati-mi voie sa va prezint noul meu proiect “Baroque in Rock” care a devenit un disc de aur recent. Este o adevarata onoare pentru mine.

Cred ca pe masura ce ma bucur de viata mea de muzician fericit, castig mai multa recunoastere decat mi-as fi imaginat vreodata. Dar acum este randul vostru. Schimbarea felului in care va vedeti viata nu numai ca va va transforma pe voi insiva, dar va transforma intreaga lume. Doar “jucati-va” viata folosind ceea ce aveti si impartiti-o cu cei din jur.

(Muzica)

(Aplauze).”

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Alina spune:

    multumesc >:D<

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *