Ji-Hae Park canta la vioara sau noaptea neagra a sufletului meu

Publicat: 27 mai 2013
Comentarii: 1 Răspunsuri

Articolul de fata ne pune fata in fata cu un mare adevar.

Cantareata la vioara Ji-Hae Park ne ofera o grandioasa lectie de dezvoltare personala, aratandu-ne ca uneori a renaste din propria cenusa reprezinta cea mai autentica modalitate de a o lua inca o data de la capat.

Va lasam in continuare cu aceasta muzica minuntata insostita de o frumoasa lectie de viata care ne vor incanta sufletele.

“(Muzica)
(Aplauze)
Multumesc.
Buna tuturor.
As vrea sa impartasesc cu voi o parte din mine pe care o voi canta.

Poate ca arat plina de succes si fericita acum cand ma aflu in fata voastra, dar candva am suferit de o depresie severa si eram intr-o stare de disperare totala. Vioara, care insemna atat de mult pentru mine, a devenit un mormant pe care mi-l sapam. Chiar daca multi oameni incercau sa ma incurajeze si sa imi ofere sprijinul lor, cuvintele lor erau fara sens pentru mine. Cand eram pe punctul de a renunta la tot, am inceput sa redescopar adevarata putere a muzicii.

(Muzica)

In mijlocul acestei dificultati, muzica a fost cea care mi-a inapoiat sufletul. Confortul pe care muzica mi l-a oferit a fost de nedescris si a fost o adevarata experienta care mi-a deschis ochii si mi-a schimbat total perspectiva asupra vietii, eliberandu-ma de presiunea de a deveni o violonista de succes.

Va simtiti singuri? Sper ca aceasta piesa sa va atinga si sa va vindece inimile, asa cum s-a intamplat in cazul meu.

(Muzica).

(Aplauze).

Multumesc.

In prezent, folosesc muzica pentru a patrunde in sufletele oamenilor si pentru a afla ca acolo nu exista limite. Audienta mea se refera la oricine care este aici pentru a ma asculta, chiar si cei care nu sunt familiarizati cu muzica clasica. Nu numai ca prestez la cele mai prestigioase sali de concert cum ar fi Carnegie Hall si Kennedy Center, dar si la spitale, biserici, inchisori si in medii restrictive cum ar fi pacientii leprosi.

Acum, cu cea din urma piesa, mi-ar placea sa va arat ca muzica clasa poate fi distractiva, emotionanta si ca va poate “zgudui”. Dati-mi voie sa va prezint noul meu proiect “Baroque in Rock” care a devenit un disc de aur recent. Este o adevarata onoare pentru mine.

Cred ca pe masura ce ma bucur de viata mea de muzician fericit, castig mai multa recunoastere decat mi-as fi imaginat vreodata. Dar acum este randul vostru. Schimbarea felului in care va vedeti viata nu numai ca va va transforma pe voi insiva, dar va transforma intreaga lume. Doar “jucati-va” viata folosind ceea ce aveti si impartiti-o cu cei din jur.

(Muzica)

(Aplauze).”

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *