Gregg Braden – Trezirea la punctul zero

Publicat: 15 ianuarie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

In aceasta inregistrare Gregg Braden aduce un numar impresionant de argumente stiintifice pentru a sustine ideea sa ca singura cale posibila de a supraietui in aceste timpuri ale schimbarii este compasiunea.

El priveste din diferite perspective realitatea in care traim: de la univers, galaxie, planeta pana la om, celula, ADN.

“Trecand de la indepartatele intinderi ale spatiului cosmic, plonjand adanc in lumea cuantica, aflam ca exista o forta ce nu poate fi explicata. Oamenii de stiinta o vad ca pe un camp ce nu poate fi masurat, un camp ce sfideaza orice inginerie. O numesc inteligenta. Acea forta, acel camp, acea inteligenta ce uneste toata creatia, anticii o numeau spirit.

Toate datele, toate masuratorile, toate informatiile arata inapoi spre noi insine, cerandu-ne sa ne reamintim… cerandu-ne sa redescoperim misterul din noi.

Colectiv, apropiindu-ne de acest moment din istorie pe care anticii il numeau “schimbarea erelor”, propria noastra stiinta ne redirectioneaza catre noi insine, inapoi la adevarata noastra natura, inapoi la ceea ce este posibil sa fie singura si cea mai sofisticata tehnologie ce a binecuvantat lumea cu prezenta ei. Misterul din tine si din mine, misterul vietii.

Prin intermediul acesti forte misterioase, exprimata ca viata noastra, inca o data ne vom autocunoaste si in aceasta cunoastere, inca o data ne vom aminti.

……….

Prin intermediul stiintei compasiunii emotiile, daca sunt lasate sa fie exprimate complet in corp, schimba tipare genetice, coduri genetice din corp permitandu-i acestuia sa se autoregleze, permitandu-i corpului sa insoteasca tranzitia Pamantului; in timp ce planeta trece prin schimbarile ei, corpurile noastre ne cer sa treaca si ele prin aceasta tranzitie.”

(Din pacate singura varianta subtitrata in romana pe care o cunosc este framgemtata in parti de cate 10 minute.)


  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *