Film: Universul elegant

Publicat: 3 martie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

Partea I – Visul lui Einstein

Faceti o senzationala calatorie intr-o lume mai bizara decat SF-ul, unde voi jucati jocul, incalcand niste reguli, unde o noua viziune a universului va impinge dincolo de limitele celei mai indraznete imaginatii.

Aceasta e lumea Teoriei Stringurilor, un mod de a descrie orice forta si toata materia de la un atom la Pamant, pana la capatul galaxiilor, de la inceputul timpului pana la ultima clipa, intr-o singura teorie, o teorie a TOTULUI. Ghidul nostru spre aceasta noua lume este Brian Greene, autor de succes si fizician.

Partea a II-a – Chestiunea stringurilor

Partea a III-a – Bine ati venit in cea de a 11-a dimensiune

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *