Dar ce mi se va intimpla? Ce voi deveni?

Publicat: 13 iulie 2008
Comentarii: Fără răspunsuri

Cand privesc in trecutul meu, nu-mi amintesc nici o perioada in care sa nu fi fost fascinata de oamenii cu insusiri deosebite, cum ar fi de exemplu aceea de a privi in viitor.

Exista teorii conform carora realitatea, asa cum o cunoastem noi prin experienta directa, este doar o iluzie data de capacitatea noastra limitata de intelegere.

Ca fiinte obisnuite ne sunt familiare doar patru dimensiuni: cele trei directii ale spatiului si timpul. Este posibil ca cei care au capacitatea de a privi in viitor sa o poata face accesand dimensiuni la care noi nu putem ajunge in mod obisnuit.

In filmul Down the Rabbit Hole am vazut o scena despre…

cum ar privi situatia o fiinta bidimensionala care ajunge in planul tridimesional (primele 5 minute din secventa video de mai jos). Lucrurile care mi se intampla in ultimul timp ma fac sa ma intreb din ce in ce mai des… ce am gasi daca am reusi sa ne depasim limitele?

Dr. Quantum viziteaza Tara Plata

-Bine ati venit in Tara Plata, o lume cu doar doua dimensiuni! Doar cu inainte, inapoi, stinga si dreapta. In aceasta lume nu exista sus si jos.
– Ce ciudatenie mai e si chestia aia?
– In aceasta lume, fiintele bidimensionale care o locuiesc nu inteleg conceptul de obiect tridimensional. Acesti bidimensionali platieni nu inteleg cubul, sfera, piramida si nici pe mine. Din perspectiva lor 2D, degetul meu 3D arata cam asa…
– Ce farfuria ma-sii e asta? Ati vazut? Fugiti!!!
– Salut, cerculet! (Frica de necunoscut! sau, mai bine zis, necunoscut inca! E un mister: daca vedem doar ce stim, atunci cum mai poate cineva sa vada vreodata ceva nou, necunoscutul?!? Cum iesim din propria cusca?)
– Salut, cerculet! Nu-ti fie frica!
– Cine a spus asta? Unde esti?
– Asta-i intotdeauna cel mai greu de explicat: sunt intr-o alta dimensiune, alt spatiu, sunt deasupra ta!
– Sa nu folosesti niciodata, da’ niciodata, cuvintul ala!
– Ce cuvint?
– Cuvintul care incepe cu D…!
– Deasupra?
– E interzis!
– Pai, tu ce crezi ca inseamna?
-Nu stiu! Si nici nu vreau sa stiu! Poti fi sever pedepsit daca folosesti cuvintul ala! Esti o fantoma?
– Sper ca nu! Am doar o perspectiva diferita de a ta! Vad lucrurile intr-un fel in care tu nu poti inca!
– Mda?!? cum ar fi?
– Pai… bine! Ai un seif ascuns in camara! In el ai 12 monede, un testament si un pasaport!
– De unde stii asta!?!? Ce esti? Esti un zeu?!?
– Pai, nu mai mult ca tine! Vezi, din moment ce ma aflu deasupra ta… in a 3-a dimensiune, pot vedea lucrurile in interiorul lumii tale.
– A 3-a dimensiune? Chiar esti o fantoma sarita! Sunt numai doua! Uite!
– Deci, daca ar fi sa-ti ating interiorul stomacului, cum as face asta?
– Ar trebui sa-mi tai pielea, altfel e imposibil! Hahaha… opreste-te!
– Vrei mai multe?
– Mai multe… ce?
– Dimensiuni! Directii!
– Nu!… da!… dar… nu mai sint altele! Mai multe?!?… Dar ce mi se va intimpla? Ce voi deveni?
– Trebuie sa devii, ca sa stii!
– Bine!
– Excelent!
– Nu mi-as fi inchipuit!
Nu-i asa ca-i ciudat? De ceea ce ne temem, ne infioara cel mai tare!…

Mai jos sunt doua secvente video despre cele zece dimensiuni care sunt descrise in cartea Imagining the Tenth Dimension de catre Rob Bryanton:


de Corina Marin

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *