NU si DA

Publicat: 30 aprilie 2008
Comentarii: Fără răspunsuri

nu si da

nu si da


Ne oprim.

Deseori, pentru a primi ajutor de la ceilalti – spiritual sau material. Si, daca el nu corespunde asteptarilor noastre, ne intoarcem impotriva vietii, ce intr-o clipa devine de nesuportat.

Asteptam. Nu facem nimic.
Avem impresia ca, daca ne-au nascut, parintii trebuie sa aiba grija de noi – nu o perioada, ci o viata. Platesc nasterea noastra cu timpul lor. Si, ca raspuns, le spunem zambind – « tu m-ai facut, tu sa ma cresti ». Dar noi refuzam sa crestem…

Credem ca am intalnit cu un scop oamenii care au devenit prieteni – pentru a ne asculta, pentru a ne ajuta. Si, daca nu sunt aproape cand avem nevoie de ei, mergem mai departe, spre alti oameni.

Suntem iresponsabili. Ii lasam pe ceilalti sa faca alegeri in locul nostru. Ei iau decizii, ei ne conduc viata, ei ne traiesc viata. Pentru ca noi, din comoditate, am devenit spectatori.

Gata !

Trebuie sa ne oprim din a intoarce privirea inapoi si sa incepem sa ne uitam, cu incredere, inainte.
Trebuie sa invatam ca prin punct avem un nou inceput.
Trebuie sa ascultam parerea celorlalti, dar sa dam curs doar gandului nostru.

Intre a gasi puterea din interior si a astepta solutii din partea celorlalti sa ne alegem, intotdeuna, pe noi. Sa fim responsabili !

Alina Balasa, utilizator Aimee.ro, resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *