Despre boala, din perspectiva sufletului

Publicat: 21 februarie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

despre-boala-din-perspectiva-sufletului

despre boala din perspectiva sufletului


Astazi va prezint cateva ganduri foarte valoroase, care ii apartin lui Bert Hellinger, legate de posibile conexiuni intre a fi bolnav – evenimente din trecutul nostru – oameni din familia noastra.

Sufletul nostru stie de ce are nevoie pentru ca noua sa ne fie bine. De multe ori, cand simtim durere sau suntem bolnavi ne ducem la un doctor sau la o alta persoana care ne poate ajuta.

Uneori este important sa avem pe cineva care sa ne tina de mana in procesul nostru, insa tot noi suntem cei care detinem cheia vindecarii.

Bert Hellinger, intemeietorul metodei constelatiilor familiale, are o viziune simpla si profunda asupra bolii: Inchide ochii si priveste-ti boala sau durerea prin ochii sufletului. Incredinteaza vindecarea si schimbarea care trebuie sa survina sufletului tau. Spune-i sufletului tau : “Te rog!” si apoi asteapta cu incredere.

Observa ce se intampla in sufletul tau cand spui asta.

Cand privesti la suferintele si bolile tale, pastreaza in minte gandul ca exista un vindecator faimos sau un doctor celebru si decide in gand ca trebuie sa il vezi cat de repede. Ce se intampla in sufletul tau? Ce se intampla cu boala ta? Se simte respectat sufletul? Dar boala ce mesaj iti transmite? Te va sprijini sufletul in acest demers?

Si inca un exercitiu-balsam pentru sufletul nostru:

“Inchide ochii. Intra in corpul tau si vezi daca exista acolo ceva care vrea atentie, ceva care se poate simti exclus si care poate simti ca nu este inca integrat in sufletul tau.

Poate sa fie o boala, o durere, un handicap.

Apoi mergi la fiecare din aceste aspecte si priveste-le in ochi ca si cum ar fi o persoana. Observa directia in care se uita acea persoana si intoarce-te in aceeasi directie.

Asteapta si priveste, spunand: “Acum vreau sa te cunosc, sa te respect, sa-ti arat dragostea mea”.

Apoi iti imaginezi cum boala sau handicapul tau sau durerea ta se duce catre acea persoana si o conduce catre tine. Observi dintr-o data ca esti mult mai mic. In fata celeilalte persoane, esti mic.

Apoi privesti la acea persoana si ii spui: “Te rog.”

Apoi, incepi sa privesti catre evenimentele din viata ta care au durut mult, in care te-ai infuriat pe cineva sau in care te-ai simtit vinovat.

Incepi sa privesti lucrurile la care nu vrei sa te uiti si pe care nu vrei sa le admiti. Te uiti la ele asa cum te uiti la o persoana, iti deschizi inima catre fiecare din aceste evenimente si spui:

“Da. Sunt de acord cu ce s-a intamplat, asa cum s-a intamplat. Sunt de acord cu consecintele a ceea ce s-a intamplat atunci. Primesc darul si puterea care vin din acest eveniment. Acum sunt in pace.”

Vindecarea nu vine din lupta, ci din consimtire si abandonare: iata un gand la care merita sa meditam. Voi ce credeti?

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *