Constelatii familiale: Reintalnirea cu intreaga familie

Publicat: 26 februarie 2014
Comentarii: Fără răspunsuri

 

constelatii-familiale-reintalnirea-cu-intreaga-familie
constelatii familiale reintalnirea cu intreaga familie

Uneori, ranile adanci ale familiei noastre ne impiedica sa ne manifestam iubirea fata de aceasta. Alteori, incercarea disperata de a evita un pattern familal ne determina sa actionam exact ca membrii familiei noastre. Insa, de cele mai multe ori, in spatele celor mai aspre judecati la adresa familiei noastre, se ascunde cel mai profund dor de radacinile noastre.

In acest articol dedicat activitatii de constelatii familiale, va invitam sa ne conectam la intreaga noastra familie, asa cum este ea, dincolo de proiectiile noastre:

“Imaginati-va stand intr-un camp inconjurat complet de copaci si ca la capatul acestui camp e o poarta. Permiteti-va sa fiti in acest spatiu, imbaindu-va in soare, auzind sunetele pasarilor, ale albinelor si fosnetul slab al ierbii in briza blanda.

Inspirati in voi acest mediu sustinator vreme de cateva momente, permitandu-va sa va relaxati profund pe cand faceti aceasta. Apoi, imaginati-va cum fiecare membru al familie voastre vine prin acea poarta in camp.

Observati-i, unul cate unul, venind si reactia voastra cand se intampla acestea. Ce se intampla in inima voastra?

Simtiti iubire, ura, neliniste, frica? Oricare ar fi sentimentul, permiteti-i sa iasa la suprafata, pe masura ce vedeti acesti oameni venind in acest camp. Observati unde stau ei pe camp. Sunt cu totii grupati strans la un loc sau sunt mai curand risipiti peste tot? Este vreo persoana care sta de-o parte, separata de rest? Cine se uita la cine? Este cineva cu fata catre copaci?

Ramaneti in legatura cu voi insiva si cu sentimentele pe care le aveti pe masura ce priviti acest proces desfasurandu-se. Acordati-va atata timp cat este necesar. Cand toti au ajuns, observati unde v-ar placea sa va asezati. Catre cine va simtiti atras(a)? De cine doriti sa va indepartati? Vreti sa stati cu fata la ei toti? Vreti sa va intoarceti catre copaci?

Doar observati care va sunt reactiile, fara sa incercati sa le schimbati. Poate ca va simtiti atrasi de o anumita persoana sau cineva pare sa fie atras de voi. Doriti ceva de la ei sau ei doresc ceva de la voi? Fiti deschisi catre aceasta experienta, oricare ar fi ea. Dupa o vreme, indepartati-va putin, astfel incat sa va vedeti familia ca pe un intreg.

Cum va simtiti atunci cand va uitati la ei toti? Sunteti bucurosi sa fiti parte a acestei familii? Va simtiti binecuvantat(a) de tot ceea ce v-a fost daruit? Va simtiti apartinand? Sau va simtiti maniosi, plini de resentimente, dorindu-va sa nu fi apartinut acestei familii, dorindu-va sa fiti separati de ea?

Din nou, permiteti-va sa traiti aceste experiente fara a incerca sa schimbati nimic . Daca simtiti a fi potrivit, dati-va voie sa va inchinati in fata sacralitatii familiei, in fata fluxului vietii care a venit la voi prin toate aceste generatii si poate va merge in continuare de la voi la copiii si nepotii vostri.

Daca simtiti rezistenta la a va inclina, observati aceasta; nu va fortati. Pentru moment, situatia este asa cum este. Poate ca simtiti un dor profund ca lucrurile sa fie altfel. Daca acesta este cazul, observati daca va puteti deschide catre acel dor – aceasta va va da o idee despre ceea ce este necesar sa fie privit in constelatie.

Dupa o vreme, deschideti poarta si priviti cum acesti membri ai familiei parasesc incet acel camp unul cate unul, iar voi ramaneti singuri acolo. Observati cum va simtiti acum si aduceti inapoi cu voi ceea ce ati invatat din aceasta experienta, orice daruri pe care le-ati primit sau doruri cu care ati intrat in contact.”

Resurse: Barbara Morgan – “Intoarcerea acasa – Un prim pas in lumea constelatiilor familiale” Daca doriti sa aflati mai multe despre metoda de constelatii familiale, va asteptam la workshopurile noastre sau la sedintele individuale de constelatii familiale.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *