Ce m-a invatat cursul de constelatii familiale Radacini si aripi?

Publicat: 12 martie 2015
Comentarii: 2 Răspunsuri

Intotdeauna mi-a fost foarte greu sa vorbesc despre ce inseamna aceasta metoda. A explica termenul de constelatii familiale sau constelatii sistemice e ca si cum m-as apuca sa vorbesc despre ce inseamna viata.

Esti complet pierdut in fata unui astfel de subiect, pentru ca niciun discurs din lume nu poate egala experienta directa. A trai pur si simplu. A simti ce inseamna sa lucrezi cu campul de cunoastere disponibil in jur, in orice moment. A te deschide complet inspre necunoscutul care contine in el totul.

Am trecut prin multe etape interioare, in viata mea personala, de cand tin acest curs de constelatii familiale.

Nu exista nicio unitate de masura pentru ceea ce am invatat in acesti ani, pentru ca la un anumit nivel ceea ce primesc de fiecare data cand facilitez un astfel de workshop de constelatii familiale este echivalentul a sute de ani de experienta, cumulata de la toti oamenii care imi trec pragul, de la parintii si stramosii lor, de la parintii si stramosii mei.

Ma simt in mod permanent in acest context expusa unui noian de informatii, putere si frumusete care vine de dincolo de mine si merge dincolo de fiecare participant in parte, unindu-ne intr-un camp de constientizare a miracolului. Miracolului vietii, al mortii, al spatiului dintre, miracolul creatiei si al distrugerii. Miracolul a tot ceea ce este. Miracolul care se activeaza atunci cand lucram cu aceasta metoda numita constelatii familiale.

citat bert hellinger

In fata unui astfel de miracol, te simti din ce in ce mai umil, incepand in mod paradoxal sa ai din ce in ce mai multa incredere in tine ca persoana.
Te simti din ce in ce mai mic, incepand sa-ti constientizezi maretia din interior.
Te simti din ce in ce mai viu, incepand sa vezi cat de multa moarte avem in noi cu totii.
Este un taram magic care m-a invatat despre puterea paradoxurilor, a lucrurilor care sunt si nu sunt intr-un anumit fel pentru ca sunt, de fapt, in toate felurile posibile.

citat bert hellinger

Daca ar fi sa rezum cele mai pretioase lectii invatate lucrand cu metoda constelatiilor sistemice, as spune asa:

 • Intre viata si moarte exista o linie pe cat de fragila, pe atat de miraculoasa.
 • Totul este despre viata si moarte, in acelasi timp. Cele doua nu merg decat impreuna, intr-un dans etern, ce depaseste puterea noastra de imaginatie.
 • Fiecare moment este, in mare parte, despre a permite sa se faca prin tine ceea ce trebuie sa se faca.
 • A incerca  sa controlezi ceea ce se intampla este ca si cum ai face tot timpul contorsionism intr-o cutie de carton cand tu ai la dispozitie un palat. Este dureros si nu duce nicaieri.
 • Atunci cand ai puterea sa fii de acord cu lucrurile asa cum sunt fara sa-ti doresti sa le mai schimbi, te deschizi inspre o vindecare dincolo de cuvinte.
 • A reusi sa stai cu necunoscutul, a te elibera de nevoia de a sti cu orice pret care e directia in care trebuie sa mergi: acesta este un moment de mare putere care iti ofera perspective nelimitate. Este momentul 0 cu infinite posibilitati.
 • Cu cat includem mai mult cu atat suntem mai intregi, cu cat excludem mai multe din viata noastra, cu atat suntem mai nefericiti.
 • Iubirea este forta care ne tine in viata si trece dincolo de moarte. Este forta care are putere sa vindece lucruri intamplate acum sute de ani, in urma cu generatii.
 • Exista lucruri dincolo de puterea noastra de intelegere, asupra carora nu avem niciun control. Ele sunt acolo oricum, s-au intamplat sau se vor intampla oricum. Daca nu le respectam, ne complicam viata inutil.
 • Avem multa putere si suntem extrem de neputinciosi in acelasi timp, in anumite situatii de viata. E mare lucru sa putem face distinctii intre puterea reala si puterea falsa, intre neputinta care ne innobileaza si neputinta care ne face viata un iad.
 • Exista o mare diferenta intre durerea reala si suferinta inutila. Durerea reala ne pune in contact cu maretia conditiei umane.
 • De cele mai multe ori, suferim inutil pentru ca nu ne deschidem inima, cu adevarat, in fata adevarului a ceea ce este, in fata situatiei existente intr-un anumit moment al vietii noastre.
 • Este foarte dureros sa nu fii cine esti tu cu adevarat. Este la fel de dureros sa incerci sa fii mai mult decat esti. Si nu poti afla care este granita dintre cele doua pana nu privesti cu adevarat inspre parintii tai.
 • Viata este o multitudine de experiente. Treaba noastra este sa le primim dupa care sa le eliberam. Ceea ce ramane intotdeauna cu noi este darul lor.

Sunt doar cateva din adevarurile la care am avut acces lucrand cu constelatii familiale.

Sunt foarte pretioase pentru mine si nu mi-au fost date pe gratis. Tocmai de aceea tin sa le dau mai departe, ca pe un dar de pret, care sa ajunga la sufletul tau.

Cu dragoste,
Mihaela Marinas

 

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *