Regulamentul concursurilor Aimee.ro

Publicat: 17 ianuarie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

regulament concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spiritualaBine ai venit la concursurile Aimee.ro!

Concursurile noastre au fost concepute pentru a ne apropia mai mult de utilizatorii nostri si pentru a le oferi ocazia sa-si exprime punctul de vedere asupra unor subiecte de interes din domeniul dezvoltarii personale sau al evolutiei spirituale.

Nu sunt niste simple concursuri, ci o ocazie de a impartasi celorlalti din trairile si experientele noastre. O ocazie de a fi constienti ca orice cuvant si gand bine intentionat pot transforma viata unui om.

In acelasi timp, ne bucuram foarte mult sa  oferim, cu ajutorul partenerilor nostri carora le multumim, premii interesante, care sa fie un sprijin pentru fiecare pe drumul sau catre dezvoltarea personala si spirituala.

Pentru a participa la concurs, trebuie sa fii membru Aimee.ro si sa ai domiciliul in Romania. In cazul concursurilor care au ca premiu servicii, este recomandat sa ai domiciliul in Bucuresti sau sa fii dispus sa vii in Bucuresti pentru a beneficia de premiul respectiv.

Pe site-ul nostru, se pot desfasura doua feluri de concursuri: cele in cadrul carora desemnam castigatorii prin vot si cele in care ii desemnam prin tragere la sorti.

1. Modalitatea de desfasurare a concursurilor cu vot:

 • In functie de concursul la care te inscrii, ne vei trimite parerea ta despre subiectul pus in discutie, pe adresa mihaela @ aimee.ro.
 • Pentru a face acest lucru, este necesar sa fii membru Aimee.ro, apasand butonul “creeaza cont” din partea stanga a site-ului.
 • Parerea ta va fi publicata in cadrul concursului la care te-ai inscris. Pentru a castiga,  e nevoie ca gandurile pe care le trimiti despre o anumita tema sa fie apreciate de utilizatorii nostri. Fiecare articol primeste un calificativ pe o scala de la 1 la 5, de la cel mai slab pana la cel mai bun.
 • Asa ca, e recomandat sa-ti verifici in fiecare zi articolul. Si sa pui la punct de o strategie: prezinta-le prietenilor si cunostintelor concursul nostru si roaga-i sa te sprijine. Fiecare post poate fi votat doar o data pe zi de pe acelasi calculator si o singura data pe zi de acelasi utilizator. Voturile acordate fiecarui participant vor fi verificate si anulate, daca nu sunt corecte, la sfarsitul concursului.
 • Utilizatorul care primeste cele mai bune calificative pentru post-ul sau va fi desemnat castigator al concursului. Va fi afisat pe site in dimineata imediat urmatoare incheierii concursului.
 • Din momentul in care va fi afisat, castigatorul are la dispozitie 10 zile pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care a participat + o copie a buletinului de identitate. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni urmatorului utilizator care a obtinut cele mai bune rezultate.

   

2. Modalitatea de desfasurare a concursurilor cu tragere la sorti:

 • Inscrie-te ca membru Aimee.ro si trimite-ne raspunsurile solicitate la adresa mihaela @ aimee.ro.
 • La tragerea la sorti  vor participa toate raspunsurile corecte furnizate de membrii inscrisi pe Aimee.ro.
 • Castigatorul tragerii la sorti va fi afisat pe site imediat in dimineata imediat urmatoare incheierii concursului.
 • Din momentul in care va fi afisat, castigatorul are la dispozitie 10 zile pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care a participat + o copie a buletinului de identitate. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni unui alt utilizator, in urma unei alte trageri la sorti.

   

Premiile vor fi expediate prin Posta, iar taxele de transport vor fi suportate de castigatori.

 

Va dorim mult succes!

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *