Omul saptamanii este…un omulet – Poveste concurs

Publicat: 4 septembrie 2013
Comentarii: 1 Răspunsuri

Vom premia cu un pachet de carti cea mai frumoasa poveste cu titlul Omul saptamanii. Pentru inceput, insa, cititi povestea mea:

Omul saptamanii este… un omulet.

Are zambetul mai mare decat un chip de om si stralucirea ochilor sai sfideaza cele mai indepartate stele.

Dar sa va spun povestea de la inceput.

Acum trei ani ma simteam foarte trista, asa ca am hotarat sa fac o plimbare in Parcul Izvor. Am sunat un prieten si l-am rugat sa ma insoteasca.

Deveneam din ce in ce mai melancolica, insa…

La un moment dat, am auzit rasul zgomotos al unul copil, dar nu i-am acordat o importanta prea mare. Intre timp, prietenul meu a ajuns in parc si am inceput sa dezbatem diferite probleme cu care amandoi ne confruntam…

Dar rasul acela se apropia si ne dadea tot mai multe tarcoale. Brusc, detinatoarea rasului zgomotos, o fetita de 5 ani, s-a rostogolit prin iarba pana la mine si mi-a spus: “Hai sa ne rostogolim!” Prima mea reactie a fost evident, respingerea.

Daca imi murdaream hainele? Sau daca ma zgariam? Sau daca prietenul meu se supara pentru ca il las singur?
Dar nu stiu de ce, m-am ridicat brusc, mi-am asezat bratele pe langa corp si am inceput sa ma rostogolesc.

Si m-am rostogolit….

Si ne-am invartit…

Si iar ne-am invartit…

De ce aceasta copila al carei nume nu il stiu nici astazi este omul saptamanii?

Pentru ca dupa 3 ani de zile, aceasta intamplare imi aduce zambetul pe buze si o stare de liniste in suflet. Pentru ca mi-a reamintit ca un necunoscut te poate ajuta sa te reintalnesti dupa o buna perioada, cu tine insati. Pentru ca am simtit puritate, recunostinta si simplitate fara a cere sau fara a da ceva in schimb. Iar aceste emotii, credeti-ma, va raman in suflet!

Asadar, incearca sa-ti amintesti:

• Exista o persoana in viata ta careia ai dori sa-i multumesti, dar nu ai avut ocazia?
• Ai trait o intamplare emotionanta pe care doresti sa o impartasesti celorlalti?

Atunci, trimite-ne povestea ta sub forma de comentariu la acest articol despre acea persoana care ti-a schimbat, pentru o clipa, cursul vietii. Sau daca nu a schimbat-o, macar a infrumusetat-o. Iar un om care reuseste acest lucru merita titlul de Omul saptamanii! Nu uita ca cea mai frumoasa poveste va fi premiata cu un pachet de carti din partea noastra!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *