incubator107 si Damaideparte.ro te invita la concurs!

Publicat: 14 octombrie 2013
Comentarii: 3 Răspunsuri

concurs incubator107

concurs incubator107

Iata ca partenerii nostri de la incubator107 sunt alaturi de noi si in aceasta toamna.

Te invitam la un concurs in care poti castiga un loc la atelierele de dezvoltare personala tinute la incubator 107.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti sub foma de comentariu raspunsul la urmatoarea intrebare:

Cum s-a numit nocturna zambareata a lunii octombrie?Pentru raspuns, accesati site-ul www.incubator.ro.

Premiul consta in acordarea cate unui loc la cele 3 ateliere de mai jos. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.

 • Explorarea visului prin metoda Jung-Senoi
 • Vindecarea trecutului
 • Comunicare eficientă în cuplu

Perioada de desfasurare: 14-17 octombrie 2013

Cei 3 castigatori vor fi afisati pe site in cursul zilei de 18 octombrie 2013, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a premiului. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Se vor lua in considerare doar raspunsurile celor inscrisi in baza noastra de date, deci, daca nu ati facut-o deja, va invitam sa va inscrieti la newsletterul nostru!

Cei 3 castigatori sunt:

Explorarea visului prin metoda Jung-Senoi – Predescu Elena
Vindecarea trecutului – Margareta
Comunicare eficientă în cuplu – Vally

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *