Concurs: Castiga cartea “ Echilibrul emotional ” de la Editura Curtea Veche!

Publicat: 22 octombrie 2013
Comentarii: 64 Răspunsuri

Cine este autorul cartii “Echilibrul emotional” ?

echilibrul emotional

Continuam seria noastra de concursuri, de aceasta data alaturi de Editura Curtea Veche.

Asteptam sa ne trimiteti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Cine este autorul cartii “ Echilibrul emotional ” ? (pentru mai multe detalii, accesati www.curteaveche.ro)

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, cate doua exemplare ale cartii “ Echilibrul emotional ” oferite de Editura Curtea Veche.

Perioada de desfasurare: 22 – 29 octombrie 2013

Cei 2 castigatori vor fi afisati pe site in dimineata zilei de 30 octombrie, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Se vor lua in considerare doar raspunsurile celor inscrisi in baza noastra de date, deci, daca nu ati facut-o deja, va invitam sa va inscrieti la newsletterul nostru!

 Cei 2 castigatori sunt Anina Goia si Laslo Loneta! Felicitari!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *