Concurs Scoala de Teatru Q-Feel: Castiga un curs de improvizatie si dezvoltare personala

Publicat: 28 ianuarie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

 Concurs Scoala de Teatru Q-Feel

Iata ca un nou concurs bate la usa noastra. De aceasta data, cei care ne incanta cu darurile lor sunt cei de la Scoala de Teatru Q-Feel, premiul concursului fiind un Curs de improvizatie si dezvoltare personala organizat de acestia.

 

Regulament: dati like pe Facebook la pagina noastra http://www.facebook.com/aimeealife?fref=ts, dati share pe peretele vostru la postarea legata de concurs si scrieti un comentariu in cadrul postarii care sa includa raspunsul la urmatoarea intrebare:

Dupa parerea voastra, ce rol are creativitatea in procesul de dezvoltare personala?

Cel mai frumos raspuns in opinia noastra si a celor de la Scoala de Teatru Q-Feel va fi preimiat cu participarea la cursul mai sus amintit.

Perioada de desfasurare: 28 ianuarie 2013 – 1 februarie 2013.

Castigatoriul va fi afisat atat pe pagina concursului, cat si pe Facebook in seara de 1 februarie 2013.

Castigatoarea este Ramona Ursu. Felicitari!

Succes si inspiratie,
Echipa Aimee.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *