Concurs Relatiile si Legea Atractiei

Publicat: 9 noiembrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Inscrie-te ca membru pe site-ul nostru si trimite-ne, pe adresa mihaela @ aimee.ro, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Precizati cine sunt autorii cartii “Relatiile si legea atractiei”, recent aparuta la editura Adevar Divin. (pentru raspuns, vizitati site-ul  www.divin.ro)

Premiu: In fiecare saptamana, vom oferi, prin tragere la sorti, 3 exemplare din aceasta carte, oferita de Editura Adevar Divin.

Perioada de desfasurare: 9 noiembrie – 30 noiembrie 2009.

Castigatorii vor fi afisati pe site, in pagina pe care o cititi acum, la sfarsitul fiecarei saptamani de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat + o copie a buletinului de identitate. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

 

Despre carte:


“Aceasta ultima carte, mult asteptata, din colectia “Invataturile lui Abraham”, te va ajuta sa intelegi mai bine relatile in care esti implicat la ora actuala, precum si pe cele pe care le-ai experimentat in trecut. Cartea prezinta nenumarate premise gresite care stau la baza tuturor conflictelor din cadrul relatiilor si te invata sa intelegi cum  iti poti folosi   puternicul Vortex creator care a asamblat deja relatiile pe care ti le-ai dorit pana in prezent. Abraham iti va explica cum poti patrunde in acest Vortex, in care te poti  intalni cu orice persoana si cu orice realitate pe care ti-o doresti.”


Castigatorii primei saptamani: Antonio Nastase, Ionela Oni, Cristina Leonat

 

Castigatorii celei de-a doua saptamani: Daniela Crangasu, Carmen Chicireanu, Helga Benedek

Castigatorii celei de-a treia saptamani: Laura Gheorghica, Diana Bondor, Melinda Halmagyi

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *