Concurs “In fata semineului”

Publicat: 15 decembrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
In prag de sarbatori,  iti prezentam colectia “In fata semineului”, de la Editura MMS. Inscrie-te pe site-ul nostru si trimite-ne, pe adresa de e-mail mihaela @ aimee.ro, raspunsul la intrebarea:

 

„Ce carti dintre cele de mai jos ai vrea sa citesti de sarbatori, in fata semineului? Si de ce?”

 

Ramtha: Cine suntem noi, de fapt?

Ramtha: Traversand raul.

Ramtha: Trezirea la o viata extraordinara

(noutate)Ramtha: Vieti paralele. Fluctuatii in campul cuantic

(noutate)Ramtha: Noul Mars. Dezvoltarea unei minti care merita sa fie pastrata

(noutate)Ramtha: Schimbarea liniei temporale a destinului nostru

 

Iti sugeram sa parcurgi rezumatul in format pdf al cartilor de mai sus, accesand aceasta pagina si dand click pe butonul “Rasfoieste” aferent fiecarui titlu .

 

Premiu: Vom premia cele mai frumoase 3 raspunsuri cu un pachet alcatuit din 3 carti apartinand colectiei “In fata semineului”: “Vieti paralele-fluctuatii in campul cuantic”, “Noul Mars – Dezvoltarea unei minti care merita sa fie pastrata”, “Schimbarea liniei temporale a destinului nostru”.

Perioada de desfasurare: 15-22 decembrie 2009

 

 

Editura MMS  si Aimee.ro va urmeaza Sarbatori Fericite!

Castigatori: Carmen Chicireanu, Benzar Valeria si Teodora Marola

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *