Concursuri

Concurs “Flacara Violeta”

concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Inscrie-te ca membru pe site-ul nostru si trimite-ne, pe adresa mihaela @ aimee.ro, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Precizati cine este autorul cartii “Flacara Violeta. Pentru vindecarea corpului, a mintii, a sufletului”, aparuta la editura Meteor Press. (pentru raspuns, vizitati www.meteorpress.ro)

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, una din cele 5 carti “Flacara Violeta”, oferite de editura Meteor Press.Vei afla, astfel, ce inseamna cu adevarat acest concept atat de vehiculat in ultimul timp :).

Perioada de desfasurare: 28 ianuarie-11 februarie 2010.

Castigatorii vor fi afisati pe site in dimineata zilei de 12 februarie, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat + o copie a buletinului de identitate. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Castigatori:

Alexandru Borza

Aliona Tintu

Irena Locusteanu

Dana Candea

Laura Maria (laura8ro)

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *