Concurs “Fara ingrijorare!”

Publicat: 17 martie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri
concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
De cate ori nu v-ati dorit sa aveti permanent o stare de liniste si multumire sufleteasca, care sa exprime adevarata frumusete a spiritului vostru? De cate ori nu v-ati dorit ca problemele si grijile cotidiene sa nu va mai controleze viata, si sa aveti o bagheta magica cu care sa le faceti sa dispara sau macar sa le micsorati importanta?

Cursul nostru online “Ingrijorarea? Nu mai exista demult in viata mea!” tocmai asta va propune: metode prin care sa tratam ingrijorarea inca din stadiile incipiente, instrumente de analiza a cauzelor si a credintelor limitative care duc la griji inutile, modalitati concrete de eliberare a ingrijorarii, principii de rezolvare a problemelor, strategii de self-management si, foarte important, tehnici de relaxare extrem de eficiente.

Premiu: Puteti castiga o inscriere gratuita la acest curs online de 11 saptamani, daca trimiteti raspunsul corect la intrebarea: ” Numiti doua domenii ale dezvoltarii personale dezbatute pe site-ul Aimee.ro” pe adresa mihaela@aimee.ro, dupa ce v-ati inscris ca utilizator pe site-ul Aimee.ro.

Perioada de desfasurare: 17-24 martie 2010

Castigator: Anda Ionel

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *