Concursuri

Concurs “Fara ingrijorare!”

concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
De cate ori nu v-ati dorit sa aveti permanent o stare de liniste si multumire sufleteasca, care sa exprime adevarata frumusete a spiritului vostru? De cate ori nu v-ati dorit ca problemele si grijile cotidiene sa nu va mai controleze viata, si sa aveti o bagheta magica cu care sa le faceti sa dispara sau macar sa le micsorati importanta?

Cursul nostru online “Ingrijorarea? Nu mai exista demult in viata mea!” tocmai asta va propune: metode prin care sa tratam ingrijorarea inca din stadiile incipiente, instrumente de analiza a cauzelor si a credintelor limitative care duc la griji inutile, modalitati concrete de eliberare a ingrijorarii, principii de rezolvare a problemelor, strategii de self-management si, foarte important, tehnici de relaxare extrem de eficiente.

Premiu: Puteti castiga o inscriere gratuita la acest curs online de 11 saptamani, daca trimiteti raspunsul corect la intrebarea: ” Numiti doua domenii ale dezvoltarii personale dezbatute pe site-ul Aimee.ro” pe adresa mihaela@aimee.ro, dupa ce v-ati inscris ca utilizator pe site-ul Aimee.ro.

Perioada de desfasurare: 17-24 martie 2010

Castigator: Anda Ionel

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *