Concurs “Descopera vindecatorul din tine!”

Publicat: 2 iunie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Concursul se adreseaza utilizatorilor care locuiesc in Bucuresti sau se pot deplasa pentru a participa la workshop-ul oferit ca premiu !

Inscrie-te la newsletter-ul nostru si apoi trimite-ne, pe adresa mihaela@aimee.ro, raspunsul la intrebarea:

” Numiti o tema care va fi dezbatuta in cadrul workshop-ului <Descopera vindecatorul din tine!>, din data de 9 iunie 2010. “

Va rugam ca in mail, alaturi de numele dumneavoastra, sa precizati si un numar de telefon.

Premiu: un loc gratuit in cadrul workshop-ului amintit mai sus.

Perioada de desfasurare: 2 – 7 iunie 2010

Castigator: Claudia Isabela Lungu

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *