Concurs “Atinge-ti obiectivele in 2010!”

Publicat: 22 ianuarie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Concursul de fata se adreseaza celor cu domiciliul in Bucuresti (sau care se pot deplasa in Bucuresti pentru a participa la atelierul oferit ca premiu)!

Inscrie-te ca membru pe Aimee.ro si trimite, pe adresa mihaela @ aimee.ro, raspunsul la urmatoarea intrebare:

  • Care este prima cerinta – cerinta de baza – pentru ca sa-ti atingi obiectivele si sa obtii ceea ce-ti doresti?  Gasiti aici raspunsul si detalii despre atelier.


Premiu:
veti castiga, prin tragere la sorti, o invitatie la atelierul “Atinge-ti obiectivele in 2010”, din data de 28 ianuarie 2010, orele 18.30-21.00

Perioada de desfasurare: 22-26 ianuarie 2010.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *