Concurs: POVESTEA DIN POVESTE,11-18 decembrie 2013

Publicat: 11 decembrie 2013
Comentarii: 10 Răspunsuri

Concurs: POVESTEA DIN POVESTE 11-18 decembrie 2013

concurs povestePerioada Craciunului, a reintalnirilor cu intreaga familie, cand schimbam cadouri, ascultam cantece si ne bucuram de caldura celor care ne iubesc, este ca o reintoarcere in spiritul drag al copilariei.

Te-ai gandit vreodata ca poate fiecare din noi, adultii, are o poveste care l-a urmarit prin viata? Ca poate fiecare se identifica si actioneaza precum personajul lui preferat?

Povestile te-au ajutat copil fiind sa te pregatesti pentru viata. Ti-au dat curaj, te-au facut sa crezi ca binele invinge raul, te-au impins sa gandesti solutii creative, te-au ajutat sa visezi la o lume buna.

De aceea, Aimee.ro si Tractor Film Tv te invita la un concurs care sa-ti aduca aminte de frumusetea povestilor pe care parintii sau bunicii ti le citeau odinioara.

Concursul “POVESTEA DIN POVESTE” te provoaca sa fii copil inca o data, si sa ne spui, tu adultul de acum ca si cum ai fi copilul de atunci:

CARE ESTE BASMUL TAU PREFERAT? CARE SUNT PERSONAJELE TALE PREFERATE? CUM TE-AU INSOTIT ACESTEA PRIN VIATA?

Asteptam sa ne trimiti raspunsul tau sub forma de comentariu la acest articol, pana in data de 18 dec. 2013.

Cele mai elaborate, originale si pline de emotie 3 raspunsuri vor primi premii constand in cate un set de carte cu audiobook cu POVESTI NEMURITOARE.

Si pentru a te inspira, iata ce ne spune actorul Claudiu Istodor, realizatorul cartilor citite cu Povesti nemuritoare, despre experientele lui din lumea povestilor:

<< Pasiunea mea pentru povesti a izbucnit dupa lectura unui fragment din cartea “Creanga si creanga de aur” de Vasile Lovinescu: E posibil ca povestile sa transmita mesaje arhaice, complexe, de neinteles pentru profani? E posibil ca “Povestea porcului” sa nu fie doar o snoava pentru copii ? Fat Frumos sa nu fie doar un erou viteaz, iar Sfanta Vineri nu doar o vaduva binevoitoare?

Citirea basmelor la anii maturitatii poate da nastere unor surprize nebanuite. Incercati! Veti fi surprinsi! Dogmele religioase nu le pot cuprinde, morala societatii contemporane nu le poate aproba…

De-as fi Harap Alb… ce -ar fi daca ar fi?…>>

Atasamentul lui Claudiu Istodor pentru povesti a dat nastere proiectului lansat anul acesta la Targul de Carte Gaudeamus: Audiobookuri cu Povesti nemuritoare. Astfel, cat mai multi copii, parinti si bunici se pot bucura de povestile in format audio.

 

Regulament:

Organizatori: Aimee.ro si Tractor Film si TV

Perioada de desfasurare: 11-18 decembrie2013

Premii: Carte cu audiobook Povesti nemuritoare vol 1 + vol 2 ( 2 carti cu povesti, cu cel putin 250 pag de povesti fiecare; 2 audiobookuri cu 70 min de povesti fiecare)

Cei 3 castigatori vor fi afisati pe site in dimineata zilei de 19 decembrie 2013, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori.

Va multumim!

Castigatorii sunt: Dana

                                 Maria 

                                 Mariana

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *