Concurs online: Castiga o sesiune individuala de Terapii florale Bach!

Publicat: 27 august 2013
Comentarii: 10 Răspunsuri

In aceasta saptamana va puteti bucura de un nou concurs online.

concurs online

In aceasta saptamana va puteti bucura de un nou concurs online pe care il organizam pentru voi.

De aceasta data, va vom aduce in prim plan o noua terapie alternativa menita sa ne fie de folos in vindecarea problemelor noastre fizice si emotionale: terapiile florale Bach.

Asteptam sa ne trimiteti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Care sunt plantele care v-au ajutat in tratarea diferitelor afectiuni fizice sau mentale?

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, o sesiune individuala de Terapii florale Bach sustinuta de terapeutul Mihai Albu, care va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie in ceea ce priveste recapatarea sau mentinerea starii de sanatate fizica, mentala si emotionala.

Pe langa faptul ca veti avea posibilitatea de a castiga aceasta sesiune individuala de remedii florale Bach de ale carei avantaje va puteti bucura, le puteti oferi si celorlalti cititori ocazia de a descoperi diferite tratamente naturiste pentru anumite afectiuni prin raspunusul pe care il veti oferi la aceasta intrebare.

Pentru mai multe informatii despre terapeutul Mihai Albu, accesati www.igb.ro, www.reiki.com.ro si www.safe-place.ro, www.expresive.ro.

Perioada de desfasurare a acestui concurs online: 27 august – 1 septembrie 2013

Castigatorul va fi afisat pe site in dimineata zilei de 2 septembrie 2013, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care va fi afisat, castigatorul are la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a premiului acestui concurs. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim anticipat!

Castigatoarea este Andreea! Felicitari!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *