Concursuri

Concurs online Editura Mix: Castiga 3 carti OSHO

avem un nou concurs online

concurs online osho

Avem un nou concurs online pentru cititorii nostri si ai Editurii Mix.

Asteptam sa ne trimiteti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Care este citatul vostru preferat desprins din cartile lui Osho?

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti urmatorul pachet de carti de la Editura Mix:

Osho – Splendoarea ascunsa

Osho- In cautarea miraculosului

Perioada de desfasurare : 2 – 9 octombrie 2013

Castigatorul va fi afisat pe site in dimineata zilei de 10 octombrie 2013, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim!

Castigatoarea este Alina Iordan!

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

34 de comentarii

 1. Ioana R. spune:

  “Nu este nevoie să ştii unde mergi. Nu este nevoie să ştii de ce mergi. Tot ceea ce e nevoie să ştii este faptul că mergi plin de veselie; dacă faci acest lucru, nu poţi greşi.”

 2. alina spune:

  Renunţă la comparaţii şi poţi să te bucuri de viaţă la maxim.

 3. Liliana spune:

  “Viaţa nu ascultă de logică; ea îşi vede de drumul ei, netulburată. Tu trebuie să asculţi de viaţă; viaţa nu ascultă de logica ta, nu-şi bate capul cu logica ta” – Curajul – placerea de trai periculos.

 4. Mihai T. spune:

  ,,Iubirea pare sa fie un medicament, este ceruta doar de cei in suferinta”. Osho

 5. Marcela spune:

  “Nu la lumea materială este necesar să renunţăm, ci la trecut şi la condiţionările acestuia, la sistemul de convingeri greşite care ne înlănţuie şi pe care fiecare generaţie îl impune celor următoare.”

 6. ROXANA N spune:

  “Femeia trebuie iubită, nu înţeleasă. Acesta este primul pas către înţelegere. Prima lecţie a iubirii constă în a nu solicita iubire, ci în a o dărui“.Osho -Cartea despre femei

 7. Alina S spune:

  Citatul meu preferat din osho se regaseste in cartea “Viata este aici si acum”: “Trăieşte total, trăieşte cu pasiune… În felul acesta, fiecare moment devine de aur, iar întreaga ta viaţă se transformă într-o înşiruire de clipe aurite. O astfel de fiinţă nu moare niciodată, căci atingerea ei seamănă cu aceea a regelui Midas: orice atinge, se preschimbă în aur.”

 8. Mihaela.G spune:

  “Atunci când te naşti, nu eşti un copac, ci o sămânţă. Trebuie să creşti, trebuie să ajungi la o înflorire, iar această înflorire va fi mulţumirea ta, împlinirea ta. Această înflorire nu are nimic de-a face nici cu puterea, nici cu banii, nici cu politica. Nu are legatură decât cu tine, cu evoluţia ta personală”
  Osho

 9. Marian C. spune:

  “Corpul este lampa, iar Dumnezeu este flacãra sa. Lampa este celebratã, dar numai datoritã luminii. Dacã flacãra dispare, cine ar mai putea celebra corpul?”

 10. Alina Iordan spune:

  “Viaţa este o curgere, este un fluviu, este o mişcare continuă. Dar oamenii au impresia că ei înşişi reprezintă ceva static. Numai obiectele sunt statice, numai moartea este încremenită; viaţa este o continuă schimbare. Cu cât există mai multă schimbare, cu atât viaţa este mai abundentă. Iar o viaţă abundentă aduce cu sine extraordinare schimbări, clipă de clipă.”

 11. olivian92 spune:

  “Omul poartă în interiorul lui un mare tezaur, însă el mai poartă în sine şi întreaga moştenire animală. Aceasta trebuie îndepărtată, pentru a permite comorilor să se înalţe în câmpul conştiinţei, pentru a fi împărtăşite cu ceilalţi. În realitate, aceasta este caracteristică bogăţiei: cu cât o împarţi mai mult cu alţii, cu atât îţi aparţine mai mult.” – Viaţa este aici şi acum

 12. Paul Stefan spune:

  ,,Renunta la comparatii si poti sa te bucuri de viata la maxim”

 13. Rodica spune:

  Ceea ce este, este. Opreşte-te şi priveşte.

 14. Curieru I. spune:

  Nu este nevoie sa stii unde mergi. Nu e nevoie sa stii de ce mergi. Tot ceea ce e nevoie sa stii este faptul ca mergi plin de veselie. Daca faci acest lucru, nu poti gresi.

 15. Alice spune:

  “Unul dintre cele mai importante lucruri care trebuie intelese cu privire la om este ca omul doarme” – osho – constientizarea

 16. Inaiche Diana spune:

  If you love a flower, don’t pick it up.
  Because if you pick it up it dies
  and it ceases to be what you love.
  So, if you love a flower, let it be.
  Love is not about posession.
  Love is about appreciation.

 17. ,,Iubirea si meditatia sunt doua aripi pe aceiasi umeri. Ele se echilibreaza reciproc. Numai atunci cand le cultivi pe amandoua poti creste, poti deveni implinit.”

 18. Alexandra. spune:

  “Iubirea pare sa fie un medicament, este ceruta doar de cei in suferinta.”

 19. Andrei spune:

  “Daca vrei sa intelegi o femeie, trebuie sa o privesti, nu sa o asculti.”

 20. Florin Tănase spune:

  “Amintiţi-vă întotdeauna când să vă opriţi: nu mergeţi până la extrem. Puţină înţelepciune nu strică, dar nici puţină nebunie. Combinaţia justă între ele va face din dumneavoastră un Buddha.”

 21. “Singura răspundere adevărată este faţă de propriul tău potenţial, faţă de propria ta inteligenţă şi conştienţă, faţă de acţiunea conformă cu ele.”

 22. Radu D. spune:

  ,,Sunt doua feluri de oameni pe lume: cei care incearca sa-si umple goliciunea interioara si acele persoane foarte rare si deosebite care incearca sa-si vada aceasta goliciune”. Osho

 23. Vasile Carmen spune:

  ,,Iubirea pare sa fie un medicament. Este ceruta doar de cei in suferinta” Osho

 24. Nemo E. spune:

  ,,A fi viu inseamna a avea simtul umorului, a avea o profunda calitate de a iubi si de a te juca” Osho

 25. Atunci când te naşti, nu eşti un copac, ci o sămânţă. Trebuie să creşti, trebuie să ajungi la o înflorire, iar această înflorire va fi mulţumirea ta, împlinirea ta. Această înflorire nu are nimic de-a face nici cu puterea, nici cu banii, nici cu politica. Nu are legatură decât cu tine, cu evoluţia ta personală.

 26. Carmen Laura spune:

  “Iubirea nu stie nimic despre trecut, nimic despre viitor; ea cunoaste numai prezentul. Inima nu are nicio notiune a timpului.”

 27. Cristina Alexandru spune:

  ” Libertatea este responsabilitate. Dacă tu nu-ţi asumi responsabilitatea, o face altcineva pentru tine. Aşa devii sclav. “

 28. Victoria I. spune:

  “In esenta, esti complet liber sa alegi, dar odata ce alegi, alegerea ta aduce limitarea. Daca vrei sa ramai total liber, atunci nu alege.”-Libertatea – Curajul de a fi tu insuti

 29. Liliana M spune:

  Nu la lumea materială este necesar să renunţăm, ci la trecut şi la condiţionările acestuia, la sistemul de convingeri greşite care ne înlănţuie şi pe care fiecare generaţie îl impune celor următoare.

 30. alina arghirescu spune:

  Cunoasterea inseamna implinire – a cunoaste este a fi –

  Religiozitatea nu este ceva in care sa crezi,este un fapt care trebuie trait,experimentat,ea nu este o credinta pe care sa o ai in mionte ci o cunoastere a intregii tale fiinte

 31. Daniel spune:

  “Atunci când te naşti, nu eşti un copac, ci o sămânţă. Trebuie să creşti, trebuie să ajungi la o înflorire, iar această înflorire va fi mulţumirea ta, împlinirea ta. Această înflorire nu are nimic de-a face nici cu puterea, nici cu banii, nici cu politica. Nu are legatură decât cu tine, cu evoluţia ta personală.”

 32. ellis dia alan spune:

  Iubirea nu este o relatie intre doua persoane Ea este un stadiu al constiintei tale .

 33. Ramona spune:

  Nu uitați: iubirea pentru mamă este respect, nu dragoste. Iubirea față de mamă trebuie să aibă calități de recunoștință, de respect profund. Ea ți-a dat naștere, ea te-a adus pe lume. Iubirea ta trebuie să fie ca o rugăciune adresată ei. Fă orice poți pentru a o ajuta, dar nu o iubi ca pe o iubită, pentru că atunci vei confunda imaginea de mamă cu cea de iubită și vei deveni tu însuți foarte confuz. Destinul tău este să-ți găsești o iubită care să fie altă femeie, nu propria mamă. Numai atunci, pentru prima oară, vei deveni matur, pentru că viața alături de altă femeie înseamnă desprinderea completă și finală de mamă.

 34. Gica C. spune:

  ,,Omul moare pe la 30 de ani si este ingropat pe la 70 de ani” Osho

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *