Concurs online: Castiga cartile editurii Herald

Publicat: 16 aprilie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

Am pregatit pentru voi un nou concurs online desfasurat impreuna cu partenerii nostri de la Editura Herald.

Asteptam sa ne trimiteti la adresa damaideparte@damaideparte.ro , raspunsul la urmatoarea intrebare:

Precizati cine sunt autorii cartilor “Buddhismul si viata” si “Mintea in buddhismul Mahayana” (pentru raspuns, vizitati site-ul www.edituraherald.ro)

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, cele 2 carti oferite de Editura Herald.

Perioada de desfasurare: 16 – 21 aprilie 2013

Castigatorul va fi afisat pe site in dimineata zilei de 22 aprilie, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care va fi afisat, castigatorul are la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care a participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Castigatoarea celor 2 carti este Ilinca Rotaru. Felicitari!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *