Concurs online: Castiga 2 lanticuri de vara de la Beatrix Color

Publicat: 8 august 2013
Comentarii: 32 Răspunsuri

concurs online castiga 2 lanticuri de vara de la beatrix color

concurs online castiga 2 lanticuri de vara de la beatrix color

Dragele noastre, avem un concurs online atat pentru pasionatele de bijuterii, cat si pentru cele care aprecieaza cristaloterapia.

Asteptam sa ne trimiteti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Care este cristalul tau preferat?

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti urmatoarele 2 lanticuri din aventurin, respectiv cuart laptos oferite de Beatrix Color.

Perioada de desfasurare: 8 – 12 august 2013

Mai multe detalii despre aceste produse, cat si despre multe altele , gasiti pe http://beatrix-boutique.blogspot.ro/ si pe https://www.facebook.com/BeatrixColor.

Castigatoarea va fi afisata pe site in dimineata zilei de 13 august 2013, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care va fi afisata, castigatoarea are la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a premiului. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Castigatoarea este Nicoleta Tache. Felicitari!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *