Concursuri

Concurs Noua Iubire

concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Concursul de fata se adreseaza celor cu domiciliul in Bucuresti (sau care se pot deplasa in Bucuresti pentru a participa la atelierul oferit ca premiu)!

Inscrie-te ca membru pe Aimee.ro si trimite, pe adresa mihaela @ aimee.ro, raspunsul la urmatoarea intrebare si, daca esti in primii 3, ai castigat premiul nostru:


Premiu:
veti castiga, prin tragere la sorti,  doua invitatii la atelierul din data de luni, 7 decembrie, ora 19: “Iertare=eliberare”.

Perioada de desfasurare: 30 noiembrie-4 decembrie 2009.

Ce sunt atelierele New Love?

Atelierele New Love se desfasoara sub deviza: Daca dragoste nu e, atunci.. sa facem! Miscarea “New Love” se adreseaza tuturor celor care vor sa se reindragosteasca de… oameni. “New Love” inseamna sa faci ce iubesti, sa iubesti ce faci. Sa salvezi lumea prin respiratia ta. Sa iubesti cu toata fiinta ta si sa te lasi iubit/iubita in egala masura.

La atelierele “New Love – Noua iubire” vom experimenta impreuna o noua perspectiva a iubirii, iubirea neconditionata. Vom invata sa facem dragoste cu ochii, cu privirea, cu gandul, de dimineata pana seara, de vara pana primavara.

Locatie: “InLIGHT CLUB – Salon de Frumusete Interioara”, Str. Paraschiva Gherghel 14, vis-a-vis de Piata Domenii.

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *