Concurs Noua Iubire

Publicat: 16 noiembrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Concursul de fata se adreseaza celor cu domiciliul in Bucuresti (sau care se pot deplasa in Bucuresti pentru a participa la atelierul oferit ca premiu)!

Inscrie-te ca membru pe Aimee.ro si trimite, pe adresa mihaela @ aimee.ro, raspunsul la urmatoarea intrebare si, daca esti in primii 3, ai castigat premiul nostru:


Premiu:
veti castiga, prin tragere la sorti,  doua invitatii la atelierul din data de luni, 7 decembrie, ora 19: “Iertare=eliberare”.

Perioada de desfasurare: 30 noiembrie-4 decembrie 2009.

Ce sunt atelierele New Love?

Atelierele New Love se desfasoara sub deviza: Daca dragoste nu e, atunci.. sa facem! Miscarea “New Love” se adreseaza tuturor celor care vor sa se reindragosteasca de… oameni. “New Love” inseamna sa faci ce iubesti, sa iubesti ce faci. Sa salvezi lumea prin respiratia ta. Sa iubesti cu toata fiinta ta si sa te lasi iubit/iubita in egala masura.

La atelierele “New Love – Noua iubire” vom experimenta impreuna o noua perspectiva a iubirii, iubirea neconditionata. Vom invata sa facem dragoste cu ochii, cu privirea, cu gandul, de dimineata pana seara, de vara pana primavara.

Locatie: “InLIGHT CLUB – Salon de Frumusete Interioara”, Str. Paraschiva Gherghel 14, vis-a-vis de Piata Domenii.

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *