Concurs: Nu-l neglija pe Mos Nicolae…

Publicat: 29 noiembrie 2013
Comentarii: 10 Răspunsuri

concurs mos nicolae

concurs mos nicolae…si nu te va uita nici el pe tine.

Acest indemn nu este o incercare de a-i determina pe copii sa-si pregateasca cizmulitele cu ocazia zilei de Mos Nicolae, ci este…

rasplata pe care o vei primi pentru ca si in acest an ai fost alaturi de noi.

Din pacate, nici noi nu stim adresa exacta a Mosului, insa am aflat ca ii place sa primeasca scrisori.

Daca vrei sa cooperezi cu noi, trimite sub forma de comentariu la acest articol o scrisoare pentru Mos Nicolae. Nu te gandi la ce ar vrea sa auda el sau la ce ar trebui sa scrii pentru a-i fi pe plac. Ci scrie-i pur si simplu ce simti sau ce iti doresti.

Daca vei reusi sa indeplinesti aceasta sarcina in perioada 29 noiembrie – 5 decembrie 2013, pe 6 decembrie 2013 vei primi doua cadouri pe masura:

 

concurs mos nicolae
concurs mos nicolae

O sesiune de terapie SPHE-RE (Energia vindecatoare a Pacii Sacre)

Terapia SPHE-RE este o forma inedita de terapie energetica. Rolul acesteia este de a echilibra emisferele cerebrale, cat si intregul organism. Terapia te ajuta sa te conectezi la adevaratul tau potential, actionand precum un catalizator care te va ajuta sa accelerezi propria evolutie spirituala.

Sesiunea va fi realizata la domiciului, cu programare in prealabil.

 

 

concurs Mos Nicolae
concurs Mos Nicolae

Un kit pentru Tehnica de Servetele ce contine:

-un suport pentru decorat – o cutie
-servetele pentru decorat
-adeziv
-vopsea acrilica alba
-un set bureti

Kitul este oferit de Tinker. Tinker este un magazin online cu articole pentru decoupage si Window Color, dar si un loc unde inveti sa decorezi obiecte si sa personalizezi cadouri. Tinker coloreaza lumea! Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre Tinker, intrati aici si aici.

Si pentru ca Mosul e darnic, va alege 2 castigatori ai premiilor de mai sus. Spor la scris!

Cei 2 castigatori vor fi afisati pe site in dimineata zilei de 6 decembrie, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a premiului. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Cele 2 castigatoare sunt Georgiana si Rizoiu Mihaela! Sa va bucurati de darurile Mosului!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *