Concurs: Introducere in astronomie – curs de orientare pe cer, Fundatia Calea Victoriei

Publicat: 25 martie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

Revenim cu un nou concurs realizat impreuna cu Fundatia Calea Victoriei.

Asteptam sa ne trimiteti la adresa de email damaideparte@damaideparte.ro , raspunsul la urmatoarea intrebare:

Care este data de incepere a atelierului Introducere in astronomie – curs de orientare pe cer? (mai multe detalii, aici).

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, un loc la atelierul mai sus amintit.
Mai multe detalii despre atelier, aici.

Perioada de desfasurare: 25 – 27 martie 2013

Castigatorul va fi afisat pe site in cursul zilei de 27 martie, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care va fi afisat, castigatorul are la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care a participat si adresa de livrare a premiului. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Castigatoarea este Baduca Mihaela Dorina. Felicitari!

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *