concurs
Concursuri

Concurs Fundatia Calea Victoriei: Teoria si practica Mandalei

 

concurs
concurs

Fundatia Calea Victoriei ne ofera un nou concurs.

De aceasta data,  Fundatia va oferi castigatorului atat o incursiune in universul spiritual al mandalei, cat si o parte practica prin intermediul careia acesta sa isi poata dezvolta capacitatea de a crea propria mandala.

Cel mai frumos raspuns, in opinia noastra, la intrebarea: ,,Care este definitia personala pe care o dai mandalei?” va fi premiat cu un loc la atelierul Teoria si practica Mandalei, sustinut de lectorul Mario Barangea la Fundatia Calea Victoriei.

Perioada de desfasurare a concursului este cuprinsa in intervalul 10 ianuarie 2013 – 17 ianuarie 2013, iar castigatorul va fi anuntat in data de 18 ianuarie. Asteptam raspunsurile voastre la adresa mihaela@aimee.ro cu textul ,,Concurs Teoria si practica mandalei”.

Castigatoarea concursului este: Cornelia Nenciu. Felicitari!

Succes si inspiratie,

Echipa Damaideparte.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Laura spune:

    Sunt multe momente de-a lungul vietii cand iti pui intrebarea: “Dar eu ce caut in aceasta lume?”. Si oricat de bine ar suna conventiile societatii, in acele cateva secunde, simti o energie si auzi cuvinte pe care tu, in mod normal, nu le gandesti, nu le vorbesti. Cred ca o mandala este o forma prin care Sinele nostru ne vorbeste – caci nu stai sa treci prin filtrul mental forme si culori, pur si simplu esti ghidat cu blandete. Cu totii salvam viata pe fiecare nivel care ne este dat sa-l traim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *