Concurs Fundatia Calea Victoriei: Teoria si practica Mandalei

Publicat: 10 ianuarie 2013
Comentarii: 1 Răspunsuri

 

concurs
concurs

Fundatia Calea Victoriei ne ofera un nou concurs.

De aceasta data,  Fundatia va oferi castigatorului atat o incursiune in universul spiritual al mandalei, cat si o parte practica prin intermediul careia acesta sa isi poata dezvolta capacitatea de a crea propria mandala.

Cel mai frumos raspuns, in opinia noastra, la intrebarea: ,,Care este definitia personala pe care o dai mandalei?” va fi premiat cu un loc la atelierul Teoria si practica Mandalei, sustinut de lectorul Mario Barangea la Fundatia Calea Victoriei.

Perioada de desfasurare a concursului este cuprinsa in intervalul 10 ianuarie 2013 – 17 ianuarie 2013, iar castigatorul va fi anuntat in data de 18 ianuarie. Asteptam raspunsurile voastre la adresa mihaela@aimee.ro cu textul ,,Concurs Teoria si practica mandalei”.

Castigatoarea concursului este: Cornelia Nenciu. Felicitari!

Succes si inspiratie,

Echipa Damaideparte.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *