Concurs Editura Dharana: Castiga cartile editurii Dharana

Publicat: 21 ianuarie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

concurs editura dharana

concurs editura dharana

Concurs Editura Dharana

Inscrie-te ca membru pe site-ul nostru si trimite-ne, pe adresa mihaela@aimee.ro , raspunsul la urmatoarea intrebare:

Cine este autorul cartilor de mai jos?

 

 • Apa, miracolul vieţii. Terapii interne cu apă
 • Sistemul imunitar – cheia sănătății. Editia a 2-a, revizuită și adăugită
 • Dezintoxicarea fizică şi psihică. Tehnici şi produse
 • Vindecarea prin iubire și iertare, a carei lansare va avea loc maine, 22 ianuarie 2013. Mai multe detalii aici. (pentru raspuns, vizitati site-ul www.sufletdecarte.ro)

Premiul: veti putea primi, prin tragere la sorti, un pachet care cuprinde cele 4 carti de mai sus.

Perioada de desfasurare: 21-24 ianuarie 2013

Castigatorul va fi afisat pe site in dimineata zilei de 25 ianuarie, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care va fi afisat, castigatorul are la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care a participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Castigatoarea concursului este: Ana Maria Calarasu. Felicitari!

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *