Concurs Editura Ascendent

Publicat: 24 octombrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Inscrie-te ca membru pe site-ul nostru si trimite-ne, pe adresa mihaela @ aimee.ro, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Cand va avea loc in Romania conferinta “Cine esti tu ?”, sustinuta de Lise Bourbeau, creatoarea metodei “Asculta-ti corpul!”? (pentru a putea raspunde, vizitati www.edituraascendent.ro)

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, un pachet de carti scrise de Lise Bourbeau, oferit de Editura Ascendent:

 • “Despre relatiile intime”
 • “Despre responsabilitate, angajament si culpabilitate”
 • “Un an de constientizare prin metoda <Asculta-ti corpul>!”

Perioada de desfasurare: 13-20 noiembrie 2009.

Castigatorii vor fi afisati pe site, pe pagina aferenta concursului, in dimineata zilei de 21 noiembrie. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat + o copie a buletinului de identitate. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti.

Va multumim si va uram mult succes !

Castigator: Luciana Codreanu

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *