Concurs Editura Adevar Divin

Publicat: 24 octombrie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spirituala
Inscrie-te ca membru pe site-ul nostru si trimite-ne, pe adresa mihaela @ aimee.ro, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Precizati care sunt cei doi autori ai cartilor “Calatoria-un ghid exceptional pentru vindecarea vietii tale si eliberarea ta” si “Sentimentele ingropate de vii nu mor niciodata” (pentru raspuns, vizitati site-ul  www.divin.ro)

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, unul din cele 5 seturi alcatuite din cele doua titluri de mai sus, oferite de Editura Adevar Divin.

Perioada de desfasurare: 19 octombrie – 2 noiembrie 2009.

Castigatorii vor fi afisati pe site in dimineata zilei de 3 noiembrie. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat + o copie a buletinului de identitate. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

 

Detalii despre carti:

“Calatoria-un ghid exceptional pentru vindecarea vietii tale si eliberarea ta”

CALATORIA ne permite sa ajungem direct la cauza ultima a problemelor cu care ne-am confruntat vreme indelungata, dupa care ne ofera instrumentele de care avem nevoie pentru a ne rezolva definitiv aceste probleme. Aceste tehnici incredibil de puternice conduc la rezultate uluitor de profunde si de durabile. Durerile cronice pur si simplu dispar. La fel si anxietatea, depresia si blocajele sexuale, mania, durerea si lipsa pretuirii de sine, dependentele si bolile de orice fel. Prin tehnicile sale descrise intr-un limbaj usor de inteles, fara termeni de specialitate, cartea CALATORIA iti permite sa:

 • Scapi de blocaje fizice si emotionale care te-au marcat ani la rand
 • Iti revelezi geniul interior
 • Iti traiesti viaţa ca pe o expresie a potentialului tau suprem
 • Experimentezi fericirea nemarginita din interiorul tau
 • Devii cu adevarat liber
 • “Sentimentele ingropate de vii nu mor niciodata”

  “Autoarea a pus in aceasta carte, Sentimentele ingropate de vii nu pier niciodata… intreaga esenta a cunoasterii pe care a acumulat-o de-a lungul timpului. Ea iti explica nu doar de ce te simti asa cum te simti, ci si de unde au aparut aceste sentimente. Autoarea continua apoi explicandu-ti CUM iti poti transforma cu usurinta sentimentele nedorite, astfel incat acestea sa nu iti mai afecteze procesul de crestere si de maturizare spirituala. Ce dar minunat!

   

   

  Castigatori:

  Alina Ispas

  Ana Filimon

  Adina Aladina

  Cornelia Anghel
  Mihaela Georgescu

 • banner certificare
  banner certificare
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *