Concurs de Dragobete:Castiga un portret pentru tine si persoana iubita

Publicat: 19 februarie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

Artista Oana Roxana Gheorghe si Aimee. ro ii provoaca pe indragostiti la un concurs de Dragobete.

Asteptam sa ne trimiteti la adresa de email mihaela@aimee.ro , raspunsul la urmatoarea intrebare: Cand sarbatorim ziua de Dragobete?

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, un portret pictat sau in creion realizat de Oana Roxana Gheorghe pentru voi si persoana iubita.

Pentru a vedea si alte lucrari realizate de artista, apasati aici.

Perioada de desfasurare: 19 – 24 februarie 2013

Castigatorul va fi afisat pe site in dimineata zilei de 25 februarie 2013, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care va fi afisat, castigatorul are la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care a participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Castigatoarea este Cosmyna Muresan. Felicitari!

 • banner certificare
  banner certificare
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *