Concurs Danseaza-ti viata: ofera-ti cadou atelierul de BIODANZA – Dansul vietii!

Publicat: 16 septembrie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

Biodanza verso


Aplica pentru aceasta oportunitate iar daca soarta te va gasi pregatit, sigur tu vei fi cel care ni se va alatura pe 22 septembrie la Teatrul Logos, la cel de-al 3 lea atelier BIODANZA – Dansul vietii !  DESPRE CONCURS: Intrebarea la care te rugam sa raspunzi este: Cine este intemeietorul conceptului BIODANZA – Dansul vietii? Trimite raspunsurile la aceasta intrebare, pana pe 15 septembrie, pe adresa mihaela@aimee.ro. Vei participa la o tragere la sorti si pentru ca, foarte probabil, astrele iti vor suride, ni te vei alatura la cel de-al 3-lea atelier de BIODANZA pe 22 septembrie! Castigator: Florica Mihai.


Ce este BIODANZA – “Dansul vietii”?

Este un sistem (scoala) creat in anii 60’ de către Rolando Toro Araneda, psiholog, antropolog, poet si pictor chilian.
BIODANZA sau „Dansul Vietii”, este un sistem de dezvoltare personală progresiva. Exercitiul (miscarea, gestul) de Biodanza se situează in perspectiva intalnirii (cu sine, cu ceilalti), prin experienta singulara a corpului si a sensibilitatii. Corpul in miscare, in timpul unei asa-numite “vivencia” de BIODANZA (experienta traita cu mare intensitate in momentul prezent), nu se supune niciunei tehnici, niciunui efort si nu urmareste nicio performanta; el este pur si simplu corpul viu, care da si primeste, care se deschide si se reculege, care respira si exprima emotia. De aceea Biodanza se adreseaza tuturor. Nu trebuie să stii sa dansezi! Nu ai nevoie de aptitudini fizice particulare! Corpul tau stie.

Printre efectele fiziologice, psihologice si biologice, practicand BIODANZA, vei resimti: ameliorarea starii de bine, in general, si a sanatatii fizice, in particular; cresterea vitalitatii, a creativitatii, a senzualitatii, a optimismului; manifestarea potentialului genetic, a sensibilitatii si a afectivitatii; bucuria de a fi tu insuti in fiece clipa.

Studiile stiintifice realizate asupra raspunsurilor neurovegetative ale corpului, in urma unei „vivencia” de Biodanza, au demonstrat ca anumite exercitii au o actiune de reglare a nivelului visceral, activind sistemul simpatic sau cel parasimpatic. Alte exercitii stimuleaza emotii specifice, care produc efecte semnificative asupra perceptiei de sine si asupra modului de comunicare afectiva cu alte persoane.

La scurt timp dupa crearea sa, in Santiago de Chile, BIODANZA cunoaste o extindere semnificativă in America Latina si, incepind cu 1970, devine materia unui curs universitar în Departamentul de Estetica a Universitatii Pontificale Catolice din Chile; astazi, BIODANZA face parte din programa de studii în colegii si universitati chiline. In Europa a fost introdusa in anii 80’, initial în Italia, apoi in Franta, Belgia, Germania.

In acest an, este randul Romaniei sa „danseze” si sa celebreze “DANSUL VIETII”, prin lansarea unor prime ateliere tematice, facilitate de profesorul chilian RODO DIAZ (psihoterapeut , format in Gestalt terapie, NLP si Psihodrama) si care are o experienta de 8 ani ca profesor de BIODANZA.

Cadoul este pentru data de 22 septembrie!

Atelierul se va tine si in ziua de 23 septembrie, insa! Participantii la concurs care nu au primit acest atelier drept CADOU sunt asteptati pe 22 dar si pe 23 septembrie, la pretul promotional de 25 euro.

Loc: Teatrul Logos – str. Visinilor, nr 17 (zona Hala Traian).
Orele: 10-17; Pauza de masa: aprox. o ora
Tinuta lejera; Atelierul este preponderent practic, deci, se va dansa!!!!!!!!
Contact: 0723.245.046, amaliamateescu@yahoo.com
www.facebook.com/biodanza.romania
Vizioneaza aici un material video.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *