Concurs: Castiga un pachet de detoxifiere corporala de la Eden Spa

Publicat: 24 ianuarie 2014
Comentarii: 22 Răspunsuri

 Pentru ca am inceput anul cu adresarea unei invitatii catre citit, astazi va propunem un concurs in care oferim un rol principal corpului nostru.

concurs eden spa

Pentru ca am inceput anul cu adresarea unei invitatii catre citit, astazi va propunem un concurs in care oferim un rol principal corpului nostru.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a castiga acest concurs.

Asteptam sa ne trimiteti sub forma de comentariu la acest articol, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Care este tipul de masaj pe care ati dori sa il incercati?

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, un pachet de detoxifiere corporala: Body Scrub and Absolute Detox Wrap oferit de Eden Spa.

Pachetul consta intr-un tratament detoxifiant si stimulant pentru circulatia limfatica si sanguina. Dupa exfolierea uscata a intregului corp, urmeaza o impachetare cu ginger si wassabi, doua plante exotice recunoscute pentru proprietatile detoxifiante si revigorante ale intregului corp.

Perioada de desfasurare: 24-30 ianuarie 2014

Castigatorul va fi afisat pe site in dimineata zilei de 31 ianuarie 2014, in cadrul acestei pagini de concurs.

IMPORTANT: Concursul se adreseaza doar persoanelor din Bucuresti.

Din momentul in care va fi afisat, castigatorul are la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele si concursul la care a participat. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim!

Premiul va fi acordat cu conditia sa fiti inscrisi la newsletterul nostru.

 Castigatoarea este Chiritescu Silvy! Felicitari!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *