Concursuri

Concurs: Castiga un pachet de carti oferit de Editura Herald

readingAvem un concurs nou pentru tine prin care te incurajam sa citesti literatura care te aduce mai aproape de partea ta spirituala.
Editura Herald, numita de New York Times “stapana nisei cartilor de spiritualitate“ si Aimee.ro va invita in aceasta luna la concurs, cu o intrebare simpla si cativa pasii, in urma careia un norocos comentator va castiga un pachet de 3 carti oferite de editura. Pachetul este alcatuit din: “Filosofia stiintei – O introducere critica in teoriile moderne “, ” Vijnana Bhairava – O suta douasprezece metode de unire cu Divinul “, ” Starile multiple ale Fiintei “.
Pentru a castiga cartile oferite de Editura Herald, va rugam sa raspundeti la următoarea intrebare:
Numiti două apariţii recente ale Editurii Herald, Da Like paginii de facebook “Editura Herald” si un Like paginii de facebook Damaideparte! Trimite raspunsul tau pe adresa mihaela@aimee.ro. Castigator: Azaleea Cadinoiu.

Asteptam comentariile dvs. pana pe 15 septembrie 2012, inclusiv, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti folosind site-ul random.org, va fi anuntat pe aceasta pagina si pe adresa de e-mail pentru comunicarea datelor personale, respectiv nume si adresa postala, unde va primi cartea.

Perioada de desfasurare: 3 – 15 septembrie 2012

Despre Editura Herald:
Infiintata din 1994, Editura Herald are un profil editorial structurat si coerent, dublat de calitatea inalta a lucrarilor, in acest fel si-a asigurat o pozitionare distincta pe piata si o prezenta marcanta la incidenta unor domenii ca spiritualitate, religie, teologie, filozofia culturii, ezoterism.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *