atelierele incubator107
Concursuri

Concurs: Castiga un loc la atelierele incubator107

atelierele incubator107

atelierele incutabor107

Iata ca inceputul de saptamana aduce un concurs prin intermediul caruia puteti castiga un loc la atelierele incubator 107.Raspunzand la intrebarea: ,,Care este motto-ul celor de la incubator 107?”, puteti castiga, prin tragere la sorti, cate un loc la cele patru ateliere de mai jos:

• Anatomie experimentala
• Constientizare corporala prin yoga
• Fauritor de martisor
• Neuromaraton

Avand drept motto: ,,Locul in care ORICINE poate invata pe ORICINE ORICE”, iata ce afirma cei care sustin atelierele incubator107 despre ei:

,,incubator107 este un proiect al asociatiei culturale Macaz. Este locul in care oricine poate invata pe oricine orice. Vrem sa incurajam in oameni dorinta de a invata de la altii si de a invata pe altii. Acest lucru se intampla la atelierele gazduite in mansarda noastra, unde mesterii pot fi pasionati, initiati sau experti in pasiunea lor. Daca vreti ca un anumit atelier sa se intample asteptam propuneri cat mai inedite, personale si cu suflet din orice domeniu al vietii de-după-birou.”

Primele patru persoane care vor raspunde la intrebarea de mai sus vor primi cate un loc la atelierele amintite. Asteptam raspunsurile voastre la adresa de email damaideparte@localhost in perioada 11 februarie 2013 –14 februarie 2013. Castigatorii vor fi anuntati in data de 15 februarie 2013.

Castigatorii sunt: 

Anatomie experimentala: Andreea Dusescu

Constientizare corporala prin yoga: Marinia David

Fauritor de martisor: Madalina Stoica

Neuromaraton: Staicut Oana Livia

Succes!
Echipa Damaideparte.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Andreea spune:

    Multe multumiri si ganduri bune, premiul castigat era exact atelierul la care imi doream sa merg!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *