Un nou concurs online realizat cu prietenii nostri de la incubator107 doreste sa-si gaseasca castigatorii.
Concursuri

Concurs: Castiga un atelier de dezvoltare personala oferit de incubator107

 

Un nou concurs online realizat cu prietenii nostri de la incubator107 doreste sa-si gaseasca castigatorii.
concurs

Un nou concurs online realizat cu prietenii nostri de la incubator107 doreste sa-si gaseasca castigatorii.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti sub foma de comentariu raspunsul la urmatoarea intrebare:

Cum s-a numit diurna lunii februarie?

Pentru raspuns, accesati site-ul www.incubator.ro.

Premiul consta in acordarea cate unui loc la cele 3 ateliere de mai jos. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.

1. Body percussion: muzică din corp

Tum Pa Tum Tum Pa TciTci Pa … probabil multora le va aduce aminte despre copilărie, în care se jucau și descopereau cum să creeze muzică folosind… nimic.

Vă propunem să explorăm împreună tot ceea ce propriul corp sonor poate oferi, toate efectele sonore posibile… binee – nu chiar toaate 😉 și să redescoperim sau să ne dezvoltăm capacitatea ritmică de care avem nevoie în orice situație.

Acest atelier de muzică și descoperire a propriului corp prin body-percussion, mişcare şi ritm, dezvoltă atenţia la sine şi la ceilalţi, concentrarea, răbdarea pentru a-i asculta pe ceilalţi şi a-şi aştepta rândul, creativitatea, memoria, imaginaţia, capacitatea ritmică… și comunicarea “universală”,

2. Demistificarea relației de cuplu prin metoda ESPERE®

Primul gând pe care l-am avut legat de titlul atelierului a fost: De la Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana la șosete aruncate și cicăleală – relația de cuplu dincolo de mit.

Gândiți-vă la poveștile pe care părinții vi le spuneau în copilărie și la filmele romantice celebre pe care le-ați văzut.

Majoritatea au un lucru în comun: povestea se termina în momentul începerii relației (fie că e primul sărut sau căsătoria, ajungem la ”și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”). Realitatea și experiența ne arată însă că tocmai în acel moment lucrurile devin mai complexe, iar intențiile bune și iubirea, deși necesare, nu sunt suficiente pentru a hrăni o relație sănătoasă și fericită pentru ambii parteneri.

Relația de cuplu nu e formată doar din întâlniri romantice, discuții savuroase până în zori și sex nebun – ci presupune și multe situații pe care nu întotdeauna putem să le gestionăm eficient: spațiul personal în cuplu, reproșuri, nemulțumiri, chestiuni legate de bani, planuri pe termen lung și multe-multe altele – pe care le vom trata pe îndelete în fiecare întâlnire.

3. Schimbarea carierei, concediul sabatic & viața în străinătate

Te bate gândul să încerci un job nou, alte studii, traiul în străinătate sau pur şi simplu un concediu în care să te regăseşti, să-ţi dai seama unde ai ajuns şi ce vrei să faci în continuare? Ai obosit să urci pe scara socială în pas alert? Crezi că ceea ce ai făcut până acum la job/la şcoală nu te (mai) reprezintă? Vrei să spui stop joc, dar nu ştii cum? Te gândeşti ce opţiuni ai dacă decizi să îţi iei jucăriile şi să le duci în altă parte? Dacă da, te invit să explorăm ce ai de făcut atunci când decizi să schimbi macazul – căci opţiuni există întotdeauna!

Perioada de desfasurare: 5-9 februarie 2014

Cei 3 castigatori vor fi afisati pe site in cursul zilei de 10 februarie 2014, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a premiului. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Se vor lua in considerare doar raspunsurile celor inscrisi in baza noastra de date, deci, daca nu ati facut-o deja, va invitam sa va inscrieti la newsletterul nostru!

Cei 3 castigatori sunt:

Body percussion: muzică din corp – Adrian Bolocan

Demistificarea relației de cuplu prin metoda ESPERE® – Saramet Corina

 Schimbarea carierei, concediul sabatic & viața în străinătate – Sorina M.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

  1. Alina T spune:

    EFEMER

  2. sorina m. spune:

    EFEMER

  3. Saramet Corina spune:

    EFEMER

  4. Efemer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *