Concurs: Castiga cartile oferite de Editura Curtea Veche

Publicat: 12 martie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

Continuam cu un nou concurs oferit de Editura Curtea Veche.

Asteptam sa ne trimiteti la adresa de email mihaela@aimee.ro, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Care este semnificatia personala pe care o dati mandalei?

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, cate un exemplar din cele trei carti oferite de Editura Curtea Veche: ,,Mandale celtice – armonie prin culori si forme”.

Mai multe detalii despre aceasta carte gasiti aici.

Perioada de desfasurare: 12 – 17 martie 2013

Cei 3 castigatori vor fi afisati pe site in dimineata zilei de 18 martie, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a cartilor. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Cele trei castigatoare sunt:

Mihaela Ciobanu

Rodica Ifrim

Cosmina Muresan

 

 • banner certificare
  banner certificare
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *