Concurs: Castiga atelierele incubator107 ale lunii aprilie

Publicat: 29 martie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri
Revenim cu noii ateliere oferite de incubator107 in luna aprilie.

Trimitand raspunsul la intrebarea ,,De ce doriti sa participati la atelierele incubator107?” la adresa de email damaideparte@damaideparte.ro, puteti castiga, prin tragere la sorti, cate un loc la cele sase ateliere de mai jos:

Body Art cu Henna (mai multe detalii aici)
Cosmetice home-made (mai multe detalii aici)
Gatim vegetarian (mai multe detalii aici)
Homemade games (mai multe detalii aici)
Trac&Charisma (mai multe detalii aici)
Cultura aromana (mai multe detalii aici)

Perioada de desfasurare: 29 martie – 3 aprilie

Cei 6 castigatori vor fi afisati pe site in dimineata zilei de 4 aprilie, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care or fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a premiului. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

 Castigatorii sunt:

Body Art cu Henna – Irina Petcu
Cosmetice home-made – Cornelia Predoiu
Gatim vegetarian – Lodi Lodi
Homemade games – Stefania Catiu
Trac&Charisma – Lacramioara Banuta
Cultura aromana – Elena Maria

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *