Concurs Biodanza: Danseaza-ti viata!

Publicat: 31 octombrie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

Flyer Noiembrie
Te invit cu drag alaturi de profesorul chilian CAMILO ACUNA la cel de-al 5-lea atelier de BIODANZA,” Dansul vietii”!, 25 noiembrie 2012, CASA STEINER, str.VISINILOR nr. 17, Bucuresti, orele 10-17. Concurs: Raspunde la intrebarea “Cine este intemeietorul sistemului si scolii BIODANZA?”, si ai toate sansele ca Universul sa-ti faca CADOU o participare gratuita la atelierul din 25 noiembrie. Pentru necistigatori, dar interesati, taxa de participare este de 25 euro/persoana/zi.

Creat în anii 60’ de către Rolando Toro Araneda, psiholog, antropolog, poet si pictor chilian, BIODANZA, sau „Dansul Vietii”, este un sistem de dezvoltare personală progresiva. Exercitiul (miscarea, gestul) de BIODANZA se situează in perspectiva intalnirii (cu sine, cu ceilalti), prin experienta singulara a corpului si a sensibilitatii. Corpul in miscare, in timpul unei asa-numite “vivencia” de BIODANZA (experienta traita cu mare intensitate in momentul prezent), nu se supune niciunei tehnici, niciunui efort si nu urmareste nicio performanta ; el este pur si simplu corpul viu, care da si primeste, care se deschide si se reculege, care respira si exprima emotia. De aceea BIODANZA se adreseaza tuturor. Nu trebuie să stii sa dansezi! Nu ai nevoie de aptitudini fizice particulare! Corpul tau stie.

Printre efectele fiziologice, psihologice si biologice, practicind BIODANZA, vei resimti: ameliorarea starii de bine, in general, si a sanatatii fizice, in particular; cresterea vitalitatii, a creativitatii, a senzualitatii, a optimismului; manifestarea potentialului genetic, a sensibilitatii si a afectivitatii; bucuria de a fi tu insuti in fiece clipa.

Studiile stiintifice realizate asupra raspunsurilor neurovegetative ale corpului, in urma unei „vivencia” de BIODANZA, au demonstrat ca anumite exercitii au o actiune de reglare a nivelului visceral, activind sistemul simpatic sau cel parasimpatic. Alte exercitii stimuleaza emotii specifice, care produc efecte semnificative asupra perceptiei de sine si asupra modului de comunicare afectiva cu alte persoane.

La scurt timp dupa crearea sa, in Santiago de Chile, BIODANZA cunoaste o extindere semnificativă in America Latina si, incepind cu 1970, devine materia unui curs universitar în Departamentul de Estetica a Universitatii Pontificale Catolice din Chile; astazi, BIODANZA face parte din programa de studii în colegii si universitati chiline. In Europa a fost introdusa in anii 80’, initial în Italia, apoi in Franta, Belgia, Germania. In acest an, este randul Romaniei sa „danseze” si sa celebreze “DANSUL VIETII”, prin ateliere tematice, animate de profesorul chilian CAMILO ACUNA.

Te invit sa ni te alaturi in ziua de 25 noiembrie, intre orele 10-17, la cel de-al 5-lea atelier de BIODANZA.
Loc: CASA STEINER (str. Visinilor, nr.17)
Cost participare: 40 euro/persoana/zi ; student, pensionari si persoane cu venituri mici : 25 euro.
Avans:10 euro la inscriere
Tinuta lejera: pauza de masa: aprox. o ora.
Contact: 0723.245.046, amaliamateescu@yahoo.com
contact on FB: www.facebook.com/Biodanza.romania sau pe amaliamateescu9

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *