genealogia
Concursuri

Concurs Atelier de Genealogie : Cum sa descoperi povestea familiei

concurs atelier de genealogie
concurs atelier de genealogie

Concurs Atelier de Genealogie:

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, www.damaideparte.ro si Fundatia Calea Victoriei va pun sub bradul de Craciun un Atelier de Genealogie, sustinut la Fundatia Calea Victoriei.

Ce trebuie sa faceti?

Vom premia raspunsul cel mai inspirat la urmatoarea intrebare:

Cum considerati ca va poate influenta analizarea arborelui genealogic alegerile pe care le faceti in prezent?

Concursul se desfasoara in perioada 17 decembrie 2012 – 8 ianuarie 2013, castigatorul fiind desemnat in data de 9 ianuarie. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti ca useri pe site-ul www.damaideparte.ro si sa ne lasati mai jos comentariile voastre la intrebarea pusa de noi.

Castigatoarea concursului este Roxana Sahanagiu. Felicitari!

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. pauna oana spune:

    Cunoasterea genealogiei duce la teama de a nu repeta aceleasi greseli ca predecesorii si in timp de adoptare a ideilor lor si a modurilor de actiune pe orice plan al vietii.Nu vreau sa stiu mai multe despre familia mea decat stiu acum pentru ca am observat sa preiau inconstient tocmai lucrurile/obiceiurile/naravurile care imi displaceau candva.Imi displac si acum ca idee,practic,le fac fara sa ma pot controla.Cel mai bine e ca omul sa nu aiba niciun habar de ce au facut predecesorii sai pentru a evita sa devina o copie fidela a lor,pentru a-si crea propriile opinii,pentru a deveni ceea ce isi doreste,nu ceea ce este fortat sa devina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *