Concurs Atelier de Genealogie : Cum sa descoperi povestea familiei

Publicat: 17 decembrie 2012
Comentarii: 2 Răspunsuri

concurs atelier de genealogie
concurs atelier de genealogie

Concurs Atelier de Genealogie:

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, www.damaideparte.ro si Fundatia Calea Victoriei va pun sub bradul de Craciun un Atelier de Genealogie, sustinut la Fundatia Calea Victoriei.

Ce trebuie sa faceti?

Vom premia raspunsul cel mai inspirat la urmatoarea intrebare:

Cum considerati ca va poate influenta analizarea arborelui genealogic alegerile pe care le faceti in prezent?

Concursul se desfasoara in perioada 17 decembrie 2012 – 8 ianuarie 2013, castigatorul fiind desemnat in data de 9 ianuarie. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti ca useri pe site-ul www.damaideparte.ro si sa ne lasati mai jos comentariile voastre la intrebarea pusa de noi.

Castigatoarea concursului este Roxana Sahanagiu. Felicitari!

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *