Concursuri

Concurs Adevar Divin

concurs - aimee.ro resurse pentru dezvoltare personala si evolutie spiritualaInscrie-te ca membru pe site-ul nostru si trimite-ne, pe adresa mihaela @ aimee.ro, raspunsul la urmatoarea intrebare:

Precizati care sunt cei doi autori ai cartilor “Clauzirea divina” si “Experimentul intentie” (pentru raspuns, vizitati site-ul  www.divin.ro)

Premiu: Veti putea primi, prin tragere la sorti, unul din cele 5 seturi alcatuite din cele doua titluri de mai sus, oferite de Editura Adevar Divin.

Perioada de desfasurare: 22 martie-5 aprilie 2010

Castigatorii vor fi afisati pe site in dimineata zilei de 6 aprilie, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat + o copie a buletinului de identitate. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Castigatori:

Fronescu Luiza
Mihai Balea
Angela Ghinet
Dana Mihailescu

Ionut Nedelcu

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *