Concurs: 4 ateliere creative oferite de incubator 107

Publicat: 9 ianuarie 2013
Comentarii: 1 Răspunsuri

Iata ca inceputul de an aduce un concurs oferit de cei de la incubator107. Raspunzand la intrebarea: ,,Carei asociatii culturale ii apartine proiectul incubator 107?”, puteti castiga cate un loc la cele patru ateliere de mai jos:

 • Cosmetice home-made pentru frumusete naturala
 • Introducere in meditatie-budista
 • Limbajul semnelor
 • Necunoscut, neobisnuit, invizibil

Iata ce afirma cei de la incubator107 despre ei:

,,incubator107 este un proiect al asociatiei culturale Macaz. Este locul in care oricine poate invata pe oricine orice. Vrem sa incurajam in oameni dorinta de a invata de la altii si de a invata pe altii. Acest lucru se intampla la atelierele gazduite in mansarda noastra, unde mesterii pot fi pasionati, initiati sau experti in pasiunea lor. Daca vreti ca un anumit atelier sa se intample asteptam propuneri cat mai inedite, personale si cu suflet din orice domeniu al vietii de-după-birou.”

Primele patru persoane care vor raspunde la intrebarea de mai sus vor primi cate un loc la atelierele amintite. Asteptam raspunsurile voastre la adresa de mail mihaela@aimee.ro in perioada 9 ianuarie 2013 – 12 ianuarie 2013. Castigatorii vor fi anuntati in data de 12 ianuarie 2013.
Succes!
Echipa Damaideparte.ro

Pentru ca raspunsurile voastre au fost rapide, anuntam castigatorii mai devreme:

 • Cosmetice home-made pentru frumusete naturala – Staicut Oana Livia
 • Introducere in meditatie-budista – Cosmina Ivanov
 • Limbajul semnelor – Stoica Raluca
 • Necunoscut, neobisnuit, invizibil – Liviu Saizescu

Felicitari castigatorilor!

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *