Concurs: 3 cadouri de Paste de la Aimee.ro si Damaideparte.ro

Publicat: 26 aprilie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

Cu ocazia sarbatorilor de Paste, Aimee.ro si Damaideparte.ro va ofera 3 cadouri care sa va relaxeze in aceste zile minunate de primavara.

Asteptam sa ne trimiteti la adresa de email damaideparte@damaideparte.ro , raspunsul la urmatoarea intrebare:

Care este cea mai profunda experienta pe care ati trait-o in perioada sarbatorilor pascale?

Premiu: Cele mai frumoase 3 raspunsuri, in opinia noastra, vor primi 3 pachete cadou formate din:

un masaj (pentru a vedea masajul pe care vi-l puteti alege, apasati aici)

o turtita organica marca Organic Joy (pentru mai multe detalii apasati aici)

o sare vindecatore de baie cu lavanda, eucalipt sau cedru (pentru mai multe detalii apasati aici)

 Perioada de desfasurare: 26 aprilie – 6 mai2013

Partenerii nostri cu sprijinul carora realizam acest concurs sunt: Ai grija de tineOrganic Joy si Beatrix_Color.

 IMPORTANT: Avand in vedere ca terapeuta noastra care ofera masajul este din Bucuresti, concursul se adreseaza persoanelor din Bucuresti.

Castigatorii vor fi afisati pe site in dimineata zilei de 7 mai, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a premiului. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *