Centrul Anahata si Damaideparte.ro te invita la concurs!

Publicat: 7 noiembrie 2013
Comentarii: 9 Răspunsuri

concurs centrul anahata

concurs centrul anahataCentrul Anahata revine cu un nou premiu pentru cititorii nostri.

Iata ce trebuie sa faceti pentru a-l castiga: Dati like paginii noastre de Facebook aici si raspundeti la intrebarea: Cat dureaza sedinta de tratament facial? (Pentru a afla raspunsul intra pe www.anahatacenter.ro)

Postati raspunsul sub forma de comentariu aici si strangeti cat mai multe like-uri de la prietenii vostri. Persoana care va avea cele mai multe like-uri va castiga un premiu de vis: tratamentul facial: Normal & Mixed Skin Basic – Ten uscat si imbatranit Tratament BRUNO VASSARI

Tenul uscat si imbatranit este greu de tratat. Cu acest tratament Bruno Vassari reuseste sa hidrateze profund pielea si sa dea un impuls procesului de regenerare a pielii, aducand astfel elasticitate si fermitate tenului.

Perioada de desfasurare: 7-14 noiembrie 2014

Castigatorul va fi afisat pe site in dimineata zilei de 15 noiembrie, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care va fi afisat, castigatorul are la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a premiului. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori.

Castigatoarea este Livia! Felicitari!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *