Castigatorul cartilor oferite de editura Dharana

Publicat: 8 aprilie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

Pentru ca ne-au incantat raspunusurile voastre la intrebarea concursului nostru, o sa va impartasim unele dintre cele mai frumoase comentarii primite, iar la finalul acestora vom afisa numele castigatorului cartilor oferite de editura Dharana.

Va reamintim ca intrebarea concursului este urmatoarea:

,,Din punctul vostru de vedere, ce rol au iubirea si iertarea in procesul de vindecare al fiecaruia dintre noi?”

,,Acelasi pe care il au aerul si apa pentru viata fiecaruia dintre noi. Din pacate, nu constientizam importanta lor decat atunci cand ne lipsesc.” Gabriel Ciocan

,,La baza multor boli pe care le traim sta lipsa iertarii. Iertarea ne vindeca trupul si sufletul. Dar pentru a avea efect, iertarea trebuie sa izvorasca din inima, pe care o poate face numai o inima plina de iubire. Cine iubeste mult, iarta mult!!!
Iertarea este ca un tratament, ajutandu-ne sa ne eliberam de sentimentele si emotiile negative care ne impanzesc sufletul si mintea. Iertand altuia, de fapt ne iertam noua. Pentru mine, iertarea reprezinta un act de eliberare, de iubire, de bucurie, de descatusare de tot ce inseamna sentimente de ura si razbunare, sentimente care ma paraziteaza si se hranesc din energia sufletului meu.

Pentru mine dragostea reprezinta elementul esential, ingredientul cheie al vietii. Iubirea neconditionata reprezinta modul meu de eliberare si vindecare emotionala, de echilibrare si impulsionare.”

,, Daca as spune ca iubirea si iertarea au un rol determinant in procesul de vindecare al fiecaruia ar suna un pic cam sec, pentru ca iubira impreuna cu iertarea sunt de fapt vindecarea sufletului si prin vindecarea sufletului sunt automat si vindecarea trupului. Fara iubire si vindecare nu poate avea loc adevarata vindecare, asadar ele fac un tot unitar al fiintei.” Bogdana

,, Intrebarea este gresit pusa.
Noi nu suntem bolnavi, noi suntem elevi la Scoala Evolutiei.
Noi suntem fiecare pe un anumit nivel spiritual.

Actul iertarii este tema unei lectii de viata, sau a mai multora, depinde cat de repede iei examenul la materia IERTARE.Dar ca sa inveti iertarea trebuie sa inveti ce e ea.Iertarea este un act de vointa a unei persoane fata de ea insasi sau fata de alte persoane care i-au savarsit o greseala voita sau nevoita.Iertarea are 2 faze:judecata o singura data si acceptarea greselii.

A nu ierta este un zbucium personal pentru cel care nu iarta.Cineva spunea ca este ca si cand ai lua otrava sperand ca altul o sa moara.

Omul are tendinta sa judece de mai multe ori…in speta …de cate ori reproseaza gresitorului greseala se considera o judecata.Orice om are dreptul la o singura judecata pentru o singura greseala.

Iubirea.
In procesul perfectionarii noastre spirituale….iubirea joaca un rol important, as putea spune de instrument divin.

Iubirea de Dumnezeu, de tine insuti, de parinti, de copii,de familie,de vecini,de tot ce exista in spatiul numit “aproape”: oameni, plante, animale,etc….
Prin iubire Dumnezeu te incearca prin tine insuti si prin cei ce ii iubesti ……
In relatiile cu acestia diferite evenimente te pun sa optezi pentru o atitudine sau alta…..

Iubirea este o stare de a fi sau a nu fi a sufletului, independent de vointa si mintea omului.

In functie de natura preponderenta a obiectului iubirii , pozitiv , negativ sau echilibrat , ea poate aduce fericire sau nefericire., sau amandoua.

In sensul acesta are caracter de stimulent sau de pedeapsa.” Virginia

,, Iertarea si iubirea ne ajută să ne eliberăm de trăirile negative şi să ne ridicăm pe un alt nivel de conştiinţă, ne ajută să dobandim şi să menţinem o stare de sănătate cat mai bună, ne poate vindeca mintea şi sufletul si accelerează procesul de vindecare.” Angelo

,, Am invatat ca iubirea si iertarea deblocheaza energiile si le ajuta sa ,,curga” spre asigurarea sanatatii trupesti si sufletesti.

Ca parinte stiu ca, daca nu-ti ierti predecesorii(chiar daca nu i-ai cunoscut), copiii mostenesc si aceasta ,,piatra” si, in timp, aceasta ,,zestre” creste si totul degenereaza: copii plapanzi, handicapati, etc. Deasemenea, daca sotul care simte ura in urma unei despartiri, pentru celalalt parinte al copiilor sai, nu-l iarta pe acela si nu-i transmite iubire, copiii raman, la randul lor, blocati intr-un circuit care nu-i ajuta sa se dezvolte in continuare.

Am experimentat: ,,iarta-ma, te iubesc, imi pare rau, multumesc”, si chiar finctioneaza.” Mariana

,, Referitor la concurs , eu cred ca iubirea si iertarea sun esentiale pt a depasi problemele de orice natura fizica , psihica si spirituala. Toate blocajele emotionale sunt neiertari ale unor persoane din viata noastra sau chiar neiertarea fata de noi insine. In momentul in care am descoperit spiritualiatatea ( va multumesc pt asta) am ajuns la o concluzie simpla ( noua ne place sa complicam ) si anume secretul tuturor religiilor , curentelor filozofice sunt iertarea si iubirea , as rectifica iertarea pana la iubire” Claudia

,, Prin iertare poti trece mai departe,nu ramai blocat in trecut si poti trai prezentul asa cum simti,impacat.Te poti ierta pe tine sau pe cei din jur, care din punctul tau de vedere te-au facut sa suferi.

Iubirea este un sentiment inaltator care merita impartasit :oferi iubire …cu siguranta vei primi iubire ,neconditionat.” Cristina

,, Fara de ele nu se poate, nu exista o vindecare la nivel profund. Eu cred ca iubind si iertand cu sufletul, simtind in adancul fiintei noastre starea, nu mai avem nevoie de nici un medicament. Ochii incep sa vada, picioarele sa umble, tumorile sa dispara, trupul, urmand sufletul devine sanatos si intreg. Din pacate, cred ca iti este necesara o mare maiestrie pentru a ierta si iubi adevarat. Nu este imposibil. Este o calatorie, o crestere.” Monica

,, Iubirea si iertarea ne eliberează de sentimentele sau emoţiile negative care întreţin durerea şi astfel lăsăm loc ca vindecarea să se producă, recuperând astfel părţile din noi, blocate în conflict şi neacceptare.” Elena

,, Vindecarea noastra incepe sa se desfasoare ca un drum larg, unduind printre colinele iertarii, atunci cand decidem sa iubim cu inima deschisa. Calatoresc si eu pe acest drum; zaresc intai colinele, apoi hotarasc daca pot ierta sau nu si daca raspunsul e “da” ma las suprinsa de calatoria pana in varful colinei. De sus, privelistea e cu totul alta: nimic nu mai e dificil, nu ma mai intreb “De ce sa iert? De ce sa ma iert?”. De sus vad lectia, darul pe care l-am primit iertand, asa ca pot cobori, cu inima usoara si deschisa si revin pe drum.

Iar daca ma uit in urma, colina de pe care tocmai am coborat a disparut, odata cu toata energia pe care o investisem s-o creez, printr-o poveste care ma indreptatise sa sufar.

Revin pe drumul iubirii si ma simt om, calatorind printre ceilalti, cu viteza vindecarii, a iubirii si a iertarii.”
Anda Oprea

Castigatoarea pachetului de carti este Anda Oprea. Felicitari!

Echipa Aimee.ro

 

 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *