Castiga un premiu de la Centrul Anahata!

Publicat: 9 octombrie 2013
Comentarii: 12 Răspunsuri

Damaideparte.ro si Centrul Anahata te invita la concurs!

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti la adresa damaideparte@damaideparte.ro raspunsul la intrebarea concursului nostru:

Care este terapia saptamanii 14 – 20 octombrie la Centrul Anahata? (pentru a afla raspunsul, acceseaza http://www.anahatacenter.ro).

Vei primi un premiu absolut special din partea Centrului Anahata: un masaj prin Tehnica Raindrop.

Perioada de desfasurare: 9-15 octombrie 2013

Castigatorul va fi afisat pe site in cursul zilei de 16 octombrie 2013, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care va fi afisat, castigatorul are la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care a participat si adresa de livrare a premiului. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Se vor lua in considerare doar raspunsurile celor inscrisi in baza noastra de date, deci, daca nu ati facut-o deja, va invitam sa va inscrieti la newsletterul nostru!

Conditie: participantii la concurs sa fie din Bucuresti sau dispusi sa se deplaseze la Bucuresti pentru a se bucura de sesiunea de masaj.

Despre partenerul nostru, Centrul Anahata:

Ce-ar fi de spus despre Centrul Anahata? Nu atat de multe, iar asta pentru ca noua ne place mai degraba sa facem, decat sa spunem. Sa facem lucruri frumoase, pentru oameni frumosi.

Te primim intr-un spatiu al relaxarii si armoniei, muzica de vibratie inalta, mirosul uleiurilor esentiale pure, lumina si culoarea imbinate in mandale si elemente de decor, dar mai ales caldura si deschiderea terapeutilor Centrului Anahata, ajuta sufletul sa isi gaseasca echilibrul si pacea interioara.

Cateva dintre terapiile speciale ale Centrului Anahata sunt: THAI YOGA masaj, OSHO REBALANCING masaj, TEHNICA RAINDROP masaj, ANAHATA masaj, Terapia CranioSacrala.

In cadrul unei sali special amenajate,clientii nostri beneficiaza de clase de Pilates si Yoga.

E simplu sa afli tot ce se intampla la Centrul nostru, daca intri pe http://www.anahatacenter.ro si subscrii la newsletter.

Pe langa programele ce se desfasoara cu regularitate, vei fi informat despre evenimente cu invitati speciali, specialisiti, terapeuti, maestrii din intreaga lume.

Te asteptam cu inima deschisa!

Castigatoarea este Daniela Ganea! Felicitari!

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *