Castiga un loc la Atelierul de Life Coaching si metode de autocunoastere

Publicat: 29 mai 2015
Comentarii: 1 Răspunsuri

Damaideparte.ro si Fundatia Calea Victoriei va invita la concurs!

1. Inscrie-te ca utilizator pe site-ul Damaideparte.ro.
2. Da Share acestui concurs pe pagina ta de Facebook.

Poti CASTIGA un loc la LIFE COACHING si metode de AUTOCUNOASTERE pentru o viata implinita, cu Geo Pana, din 5 Iunieorganizat de Fundatia Calea Victoriei, incepand cu data de 5 iunie 2015, timp de patru saptamani.

Vom avea doi castigatori prin tragere la sorti. Perioada de concurs: 29 mai-4 iunie.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *