castiga un loc la atelierele incubator107
Concursuri

Castiga un loc la atelierele incubator107!

castiga un loc la atelierele incubator107

incubator107

Un nou concurs realizat cu prietenii nostri de la incubator107 doreste sa-si gaseasca castigatorii.

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti sub foma de comentariu raspunsul la urmatoarea intrebare:

Cum s-a numit diurna festiva a lunii decembrie?

Pentru raspuns, accesati site-ul www.incubator.ro.

Premiul consta in acordarea cate unui loc la cele 3 ateliere de mai jos. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.

1. Descoperirea puterii interioare și metode de bază pentru echilibrare

Este foarte important să ne accesăm resursele interioare pentru a ne echilibra și menține o viață echilibrată și sănătoasă. Ceilalți, incluzând terapeutul, doctorul ne pot doar susține pentru o perioadă până ne ridicăm vibrația și pornim întrerupătorul luminii în interiorul nostru, dar e responsabilitatea fiecăruia să implementeze niște schimbări în viață și să aibă o disciplină chiar zilnică care să susțină vindecarea și echilibarea.

O să aflați și o să practicați diverse metode puternice de echilibrare, unele cunoscute, dar ignorate, cum e respirația, pentru a vă putea alege. Fiecare rezonăm diferit la diverse tehnici, dar important este, dupa ce încercăm diverse moduri de echilibrare pentru a vedea ce ni se potrivește mai mult, să practicam regulat o disciplină a noastră care le include.

2. Mandale de lumină

În sanscrită mandală înseamnă „esenţă” + „conţinere”, iar în tibetană „completare” sau „circumferinţa cercului”. Mandala este o unealtă atât de echilibrare, cât şi spirituală, obţinută prin desen si culoare. Este un simbol prin intermediul căruia se accesează treptat diferite niveluri ale subconştientului, ajungându-se până la a experimenta unimea, forma ultimă prin care se relevă universul.

Te invit să experimentezi cu sufletul tău modul în care te poți vindeca de graba și grijile zilnice, precum și modul în care poți aduce liniște în minte și pace în inimă.

3. Pregătiri de Crăciun: idei de împachetat

Atelier de împachetat cadouri. Dacă v-ați plictisit de aceeași hârtie de împachetat ponosită pe care o găsiți prin magazine, dacă vreți să dați o notă și mai personală cadoului pe care îl oferiți și dacă vreți să petreceți câteva ore pline de creativitate, vă aștept să împachetăm și să înfășurăm cutii și cutiuțe.

Perioada de desfasurare: 9-12 decembrie 2013

Cei 3 castigatori vor fi afisati pe site in cursul zilei de 13 decembrie 2013, in cadrul acestei pagini de concurs. Din momentul in care vor fi afisati, castigatorii au la dispozitie 10 zile calendaristice pentru a ne trimite un e-mail prin care sa ne spuna numele, concursul la care au participat si adresa de livrare a premiului. Daca in termen de 10 zile nu suntem contactati, premiul va reveni altor utilizatori, in urma unei alte trageri la sorti. Va multumim !

Se vor lua in considerare doar raspunsurile celor inscrisi in baza noastra de date, deci, daca nu ati facut-o deja, va invitam sa va inscrieti la newsletterul nostru!

Castigatorii sunt:

 Descoperirea puterii interioare și metode de bază pentru echilibrare – Gabriel Turturica

 Mandale de lumină – Rox

 Pregătiri de Crăciun: idei de împachetat – Elena Daniela

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

3 comentarii

  1. Elena Daniela spune:

    ULTIMATUM

  2. Gabriel Turturica spune:

    ULTIMATUM

  3. Diurna festiva din decembrie s-a numit Ultimatum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *